Rok 2021 na Dotekomanie.cz – nejčtenější, nejkomentovanější, to nej

Rok 2021 na Dotekomanie.cz – nejčtenější, nejkomentovanější, to nej
2021-12-31T15:00:49+02:00
• 31. 12. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Rok 2021 rozhodně nebyl všední a ani nudný. Na Dotekomanii jsme vydali přes tři tisíce článků, náš Twitter účet překonal pomyslnou hranici 5000 fanoušků a naše Facebookvá stránka se pomalinku blíží k tomuto milníku. I naší komunitě na Facebooku se daří a nabývá na síle. Samozřejmě se věnujeme i našemu Instagram účtu, kde kolikrát můžete spatřit i přípravy recenzí. Také se nám podařilo rozšířit působnost na Huawei smartphony díky uzavření spolupráce se společností Squid, kde jako první na světě nabízíme náš obsah přes technologii AMP. Dnes se ale podívejme na to nej z posledního roku na Dotekomanie.cz.

IMG 1187 3556x2000x

To nej

První se zaměříme na nejkomentovanější články na našem webu. Nejvíce komentářů najdete u Android 11 – které mobily mají dostupnou aktualizaci, kde jste nám významně pomohli sledovat aktuální dění kolem aktualizace smartphonů a tabletů. Dnes již sledujeme novější verzi, kde nám také můžete pomoci. Na druhém místě se umístil článek o tmavém vzhledu u aplikace Messenger. Své reakce a emoce jste projevili, když na Androidu přestaly fungovat aplikace, což byla chyba zapříčiněná samotným Googlem. Projevili jste zájem o jednu soutěž a páté místo patří gigantickému výpadku Facebooku, což se projevilo na mnoha službách.

Také se podíváme na nejčtenější recenze. K našemu překvapení vede Xiaomi Pad 5, tedy nejnovější tablet od této společnosti, který umí zaujmout cenou a výbavou. Druhé místo patří novince O2 Pods, tedy velmi levným sluchátkům od mobilního operátora, které šlo získat s výraznou cenou. Třetí místo také patří příslušenství, konkrétně jde o hodinky Amazfit T-Rex Pro. Čtvrté místo patří smartphonu Redmi Note 10 Pro a na páté pozici je Sony Xperia 5 II. Na dalších místech se umístily tyto recenze:

Pokud jde ale o absolutní čísla, nejvíce pozornosti zasloužil článek o změnách podmínek služby WhatsApp. Zájmu se také těšily články o tarifech od T-Mobile a Vodafonu. Větší čtenost jsme zaznamenali kolem neomezených tarifů pro jednotlivce. Mezi nejčtenější články patří již výše zmíněný článek o Androidu 11. Hodně jste četli i o novinkách na platformě WhatsApp. Do výběru se dostal i velmi starý hoax, tedy spíše vyvrácení fámy.

Všem děkujeme za přízeň a přejeme vám hodně energie, zdraví, štěstí a prostě všeho nej i do toho dalšího.

Sledujte nás na:

Stahujte naše aplikace

Jste blázni do novinek? Chcete se realizovat? Napište nám na redakce@dotekomanie.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat