Vodafone nabízí nové neomezené tarify pro jednotlivce

Vodafone nabízí nové neomezené tarify pro jednotlivce
2021-06-01T10:45:45+02:00
• 1. 6. 2021

Zdroj: Vodafone

3

Když mobilní operátoři začali představovat neomezené mobilní tarify i z pohledu dat, tak zpravidla lákali hlavně rodiny. Na trhu jde najít i pro jednotlivce, ale ceny byly vyšší. Dnes Vodafone přichází s novou nabídkou, která nahrazuje původní RED tarify s omezeným balíčkem dat.

Neomezené tarify od Vodafonu

Vodafone více méně zachoval ceny, jen nejvyšší verze je o sto korun dražší. Neomezený Premium 5G  tarif přijde měsíčně na 1199 Kč, přičemž samotná rychlost připojení není limitována. Volání a SMS zprávy jsou také neomezené, přičemž se nabízí 1000 minut do zahraničí. Prostřední tarif Neomezený Super má již rychlost limitovanou na 10 Mbps, ale to by mělo stačit pro jakékoliv používání. Cena je 799 Kč měsíčně. Nejlevnější tarif z této trojice je Neomezený Basic, kde je rychlost limitována na 2 Mbps.

Srovnani starych tarifu s novymi Vodafone1 4677x3307x

Zdroj: Vodafone

„Chceme demokratizovat trh a udávat trendy. Být prvním operátorem, který zpřístupní neomezená data napříč zákaznickým spektrem – od jednotlivců přes živnostníky až po středně velké podnikatele. Proto přicházíme s nabídkou neomezených datových tarifů pro jednotlivce bez podmínek a za příznivé ceny,“ říká Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic.

Pokud ale používáte také pevné připojení od Vodafonu, tak si můžete dopřát nižší ceny u Neomezený Super a Neomezený Premium 5G, kde jsou pak ceny 699 Kč a 999 Kč. Samotný tarif Neomezený Basic je ale limitovanou edicí. Bohužel není řečeno, do kdy platí, jen se dozvídáme, že si ho zákazníci mohou pořídit od pátku 4. června.

„Neomezený Basic, kdy si zákazník může neomezená data pořídit trvale za 599 korun měsíčně s rychlostí 2 Mb/s, a to od pátku 4. června jako limitovanou letní nabídku,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazník

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ivo Navrátil

2. 6. 2021, 7:50

Na české poměry a obyč lidi nad 60 let – zaměstnance, důchodce by byl fér tarif s neomezeným voláním + sms + 4Mb do 200,- větší cen je převážně jen pro firmy, nebo slušně placené státní zaměstnance, to je realita !!!

Clint Eastwood

2. 6. 2021, 0:07

2 Mb/s ?! Tak to je extrémní výsměch, to jsem dlouho nikde neviděl.
Pro informaci, pokud by to někoho zmátlo, rychlost je uvedena v megabitech (Mb), rychlost v „megabajtech“ (MB) bude tedy POUZE 0,25 MB/s, což je dokonce jen zlomek rychlosti, jakou mělo 3G před 10 lety.

Roman Praslička

1. 6. 2021, 18:57

Jak tak koukám tak jsem rád že minule léto jak mělo O2 akci na 100gb za 300 že jsem tu SIM pořídil ???? neomezená rychlost a zas tak moc nevolam a využijí tak 70% dat takže platím cca 350 a mám klid ????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat