WhatsApp chystá novinky pro začátek roku

WhatsApp chystá novinky pro začátek roku
2021-01-03T22:10:17+02:00
• 4. 1. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

3

Hned pro začátek roku čekala na některé uživatele smutná zpráva, jelikož WhatsApp ukončil podporu od 1. ledna pro starší Androidy a iPhony. Kromě toho se ale pracuje na nových funkcích a vylepšeních, o kterých informuje web WabetaInfo.

WhatsApp Web získává v betaverzi podporu hlasových hovorů a videohovorů

Novinky ve WatsApp

Redakce WabetaInfo pravidelně prozkoumává nové beta verze aplikace WhatsApp pro Android i iOS. Mnohdy se podaří objevit rozpracované funkce a novinky, které na náš čekají. V tuto chvíli se vývojáři komunikační služby chystají na vylepšování funkcí. Například došlo k opravě chyby, která bránila hledání aktualizací stavů. Chystá se vylepšení a optimalizace pro hlasové a video hovory, vytváření nových kontaktů a jejich správy, sdílení URL adres, zálohování historie chatů, úprava nálepek a memoji a také se vývojáři soustředili na optimalizaci připojení.

Nemělo by se jednat o zásadní změny, spíše se nabídne vylepšení, optimalizace a možná zrychlení. Kromě toho se pracuje na úpravě skupinových hovorů. Konkrétně jde o zmeškané skupinové hovory. V jednoduchosti řečeno, uživatel, který hovor odmítl, bude moci být přizván až následně a nakonec se připojit k probíhajícímu hovoru, což nebylo původně možné.

JOIN CALL 1242x2208x

Zdroj: wabetainfo.com

Kromě této novinky se dočkáme možnosti vložení většího počtu obrázků a videí najednou při sdílení z jiné aplikace. Novinka byla zaznamenána pro iOS verzi. Poslední věc, na které se pracuje, je oprava vytváření náhledu sdíleného Youtube odkazu na video.

Zdroje: wabetainfo.com, techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

To je hezké, že vymýšlej novinky a nejsou schopni opravit chybu v podobě nenačítání nových kontaktů pro druhý whatsapp k druhé sim. Po loňské aktualizaci se přestaly načítat nově uložené kontakty a když jsem psal na podporu, tak mi odepsali, že se soustředí pouze na primární verzi a ta druhá se jen veze a nebudou s tím nic dělat. No podpora jak má být . . . .

Petr Šraier

5. 1. 2021, 8:05

Akorát drobnosti. O podpoře běhu aplikace na několika zařízeních ani slovo. To je taky důvod, proč jsem odešel. Jak v pravěku…:-P:-P:-P

ruda.cabak@Gmail.com fredy

4. 1. 2021, 19:47

Zase vylepšení, které s velké části nebude pořádně fungovat. Proč se něco furt vymýšlí když původní fungovalo, nechápu tyhle vývojáře, asi jde jenom o prachy že?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat