Co vás nejvíce zajímalo v roce 2023 a co se změnilo na Dotekomanie.cz

Co vás nejvíce zajímalo v roce 2023 a co se změnilo na Dotekomanie.cz
2023-12-31T13:30:33+02:00
• 31. 12. 2023

Konec roku je tady a je čas na rekapitulaci toho, co vás nejvíce zajímalo, co jste nejvíce četli a komentovali. Tento rok byl významný i pro samotnou redakci a její technologické zázemí. Relativně nedávno jsme změnili podstatnou součást naší infrastruktury a díky tomu je celé technologické zázemí v Česku, u české firmy. Návštěvníci si přechodu ani nevšimli, avšak došlo k vylepšení i v rychlosti webu a hlavně zabezpečení.

Spousta změn

Značně jsme rozšířili naše kanály, přes které vás informujeme o novinkách. V tuto chvíli nás můžete sledovat na Facebooku, X (Twitteru), Instagramu, Threads, TikToku, Telegramu, v Google Zprávách, Mastodon, LinkedIn a BlueSky. Samozřejmě podporujeme i RSS pro vaše čtečky a relativní novinkou je náš Newsletter, skrze který dostane každý týden e-mail s těmi nejzajímavějšími novinkami.

V tomto roce jsme se rozloučili s našimi aplikacemi pro mobily, ale současně jsme představili absolutní novinku, respektive reinkarnaci našeho předplatného. Můžete nás podpořit právě přes novou službu Dotekomanie Premium. Samozřejmě za to dostane patřičné výhody.

PodcastPZL 3 5888x3305x 2500x1403x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nesmíme zapomenout na náš podcast PZL, který se dobře umísťuje žebříčcích na nejrůznějších platformách. Také si vysloužil i novou grafiku. Poslouchat ho můžete ve službách jako Spotify, Soundcloud, Google Podcasts, Apple Podcasts, YouRadio talk a Seznam Podcasty.cz.

Naši službu pro měření rychlosti připojení jsme rozšířili ve spolupráci také s mapou pokrytí mobilního signálu. Největší naším projektem v tomto roce bylo spuštění e-shopu ve spolupráci s Ideal Planet. Je vidět, že jsme se nenudili a ostatně i náš web prošel změnami a vylepšeními. Nyní ale k tomu, co vás nejvíce zajímalo.

Nejčtenější články za rok 2023

Nejčtenější recenze za rok 2023

Nejkomentovanější články za rok 2023

Děkujeme za přízeň v tomto roce a přejeme vám dlouhou výdrž na jedno nabití, plný signál, rychlé připojení, spokojenost, zdraví a pohodu do dalšího roku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat