Představujeme Dotekománie Premium

Představujeme Dotekománie Premium
2023-05-15T09:30:46+02:00
• 15. 5. 2023

Zdroj: Dotekomanie.cz

6

Náš magazín je s vámi už mnoho let a za tu dobu jsme představili a zavedli nejen na našem webu mnoho novinek, funkcí a zajímavých možností. V poslední době jsme se pustili do vývoje vlastního řešení pro zasílání článků na platformy Facebook, Twitter, Mastodon i Telegram. Dnes vám představujeme další klíčové rozšíření našeho magazínu, službu Dotekománie Premium.

Dotekománie Premium

Už před lety jsme představili vlastní aplikaci pro Android, která později dostala možnost zakoupení předplatného. Za měsíční nebo roční předplatné uživatelé dostali funkce navíc, přičemž mezi ty nejpodstatnější patří odstranění bannerové reklamy, a to i na webu. Po několika letech jsme vytvořili i verzi pro iOS, která přinesla podobné funkce.

Pro získání předplatného a bonusových funkcí bylo ale nutné mít nainstalovanou aplikaci na smartphonu. Právě Dotekománie Premium tento nedostatek odstraňuje, jelikož je služba dostupná přímo na našich webových stránkách. Díky tomu si ji může kdokoliv pořídit na jakémkoliv operační systému.

premium DTK 2560x1440x

S předplatným Dotekománie Premium vás nebude na našem webu rušit bannerová reklama, a to ani na mobilní verzi našeho webu. Navíc dostanete přístup k článkům, které teprve plánujeme vydat. Díky tomu si například přečtete recenzi na nějakou novinku dříve než běžný návštěvník našeho webu. Třešničkou na dortu je odznáček, který se zobrazí u vašeho jména v komentářích. Navíc nás podpoříte v nezávislosti a v rozvoji.

Cenu předplatného Dotekománie Premium jsme nastavili na 35 Kč měsíčně.

Platba předplatného Dotekománie Premium je řešena platebním systémem známé a ověřené společnosti GoPay. Splňujeme náročné podmínky na ochranu vašich osobních dat a ostatně ani neznáme číslo platební karty, kterou použijete. Bez vaší autorizace ani nemůžeme měnit cenu, nebo dělat cokoliv bez vašeho vědomí a schválení.

A co mobilní aplikace?

Před lety jsme se rozhodli vytvořit mobilní aplikace. Důvodů bylo několik, ale mezi ty podstatné patřila úspora spotřebovaných dat na mobilních telefonech, rychlost, optimalizace, atd. Dnešní smartphony jsou již dostatečně výkonné, naše webové stránky modernější, stejně jako hardware, na kterém běží. I mobilní data nejsou tak omezená jako před lety.

Navíc současné změny v obou ekosystémech Google i Apple by nás nutily více investovat do vývoje, navíc bychom museli dělat i zásadní změny přímo na našich webových stránkách, stejně jako v redakčním systému. To vše by stálo mnoho vývojářského času, finančních prostředků a navíc by nás limitovaly samotné aplikace v budoucím rozvoji.

Proto jsme se rozhodli, že obě aplikace Dotekomanie (Android i iOS) ukončíme. V první fázi nebudou dostupné pro nové uživatele. Ti, kteří si je někdy nainstalovali, je budou mít stále dostupné v obchodech. Následně zrušíme předplatné, které v nich nabízíme. Ke konci roku dojde k jejich kompletnímu odstranění z Obchodu Play i AppStore. Stále ale budou nabízet obsah našeho webu, ale podpora bude zajištěna maximálně do konce tohoto roku.

Abychom nekončili smutnou zprávou, tak vám prozradíme, že se blíží spuštění našeho největšího projektu za celou naši historii. Navíc v budoucnu bude propojen také s Dotekománie Premium.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Igor Andrejšín

16. 5. 2023, 8:57

Drtivá většina lidí čte internetová periodika přes mobilní zařízení. Myslím, že děláte velkou chybu s ukončením vývoje aplikací.

Přemysl Vaculík

VIP 16. 5. 2023, 12:37

Mobilní verze stránek existuje, stejně jako dostupnost našeho webu. I webové notifikace podporujeme.

Erik Bezeréti

15. 5. 2023, 12:12

I když asi chápu důvody, které vás k tomuto kroku vedou, aplikace mi bude moc chybět. Používal jsem ji velice dlouho.

Přemysl Vaculík

VIP 15. 5. 2023, 12:16

Nebyl to jednoduchý krok a také nás to mrzí, ale museli jsme ho udělat. Web je ale lepší než tehdy ;)

Johny Honkong

15. 5. 2023, 12:02

Veľká škoda, aplikáciu som používal od začiatku.

Přemysl Vaculík

VIP 15. 5. 2023, 12:15

Aplikace bude stále fungovat, je možné, že i v delším horizontu, ale musíme jít dál. Ale i web je dobrý ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat