Revolut má konečně po 5 letech webovou verzi aktualizováno

Revolut má konečně po 5 letech webovou verzi [aktualizováno]
2020-12-03T11:35:32+02:00
• 3. 12. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Aktualizováno 3. 12.

Sice jsme si museli počkat tři měsíce, ale Revolut konečně představil webovou verzi své služby. Do ní se přihlásíte přes své telefonní číslo, PIN kód a potvrzení skrze aplikaci Revolut na svém webu. Moc změn oproti beta verzi zde nenajdete, ale jedna novinka přibyla. Je možné si na účet poslat peníze. Bohužel se zatím nabízí jen poslání přes bankovní účet nebo platební kartu. Služby jako Google Pay nebo Apple Pay ve webové verzi zatím nejsou k dispozici. Nová možnost částečné kontroly svého účtu se nachází na adrese app.revolut.com.

ezgif 7 911839d9abe3 600x220x

Zdroj: Revolut

Původní článek 12. 9.

Revolut je novodobou službou, která tak trochu nahrazuje běžné bankovní účty. Nabízí i platební karty, přičemž portfólio služeb se rozšířilo o kryptoměn a například lze i investovat do komodit a akcií. Vzhledem k podpoře Google Pay a Apple Pay se jedná o poměrně populární službu, která v současnosti má již silnou konkurenci. Dokonce i Apple se pustil do tohoto sektoru a Google má podobné plány. Od svého založení měl Revolut jen aplikace pro Android a iOS. Nyní jsme se dočkali webové verze.

Revolut na webu

Nezaznamenali jsme, že by se společnost pochlubila webovou verzí, možná se teprve chystá plnohodnotné představení. I tak je novinka dostupná na adrese app.revolut.com, informuje Ondřej Peroutka na svém Twitter účtu. Nečekejte stejné možnosti jako v případě aplikací pro smartphony.

Screenshot 81 403x630x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Samotné přihlášení do webové verze probíhá skrze zadání telefonního čísla, s kterým máte spárovaný účet. Následně Revolut odešle bezpečnostní kód na e-mail nebo SMS zprávou. Po zadání musíte použít ještě svůj PIN do aplikace. Následně máte přístup k velmi základním funkcím.

Screenshot 82 1291x629x revolut

Revolut; Zdroj: Dotekomanie.cz

Jak vidíte na obrázku výše, k dispozici jsou jen přehledy aktuálních zůstatků a také možnost si prohlédnout transakce. Kromě toho lze zablokovat platební karty. Více funkcí zde zatím není k dispozici a je otázkou, kdy a jestli se dočkáme. Minimálně se tak nabízí nová možnost prohlédnout si stav svého účtu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jiří Kuchta

14. 9. 2020, 10:57

Sláva! Vytisknout nějaký přehled o výdajích bude jednodušší.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat