Peníze za nákupy zpět a ještě 100 Kč navíc sponzorovaný článek

Peníze za nákupy zpět a ještě 100 Kč navíc [sponzorovaný článek]
2020-12-08T10:40:59+02:00
• 3. 12. 2020

Pokud přemýšlíte nad tím, zda je to vůbec možné, vězte, že ano. Tyto výhody a mnoho dalších nabízí webový portál Tipli.cz. Abyste je mohli využívat, staří se na Tipli bezplatně zaregistrovat. Jako nový zákazník navíc při registraci získáte 100 Kč na první nákup!

Co je cashback a jak fungují výhody u Tipli?

Cashback jsou peníze zpět. Peníze za nákupy zpět k vám na účet. Zní to kouzelně a skutečně je to kouzelně jednoduché: 1. Obchod, ve kterém chcete nakupovat, si najdete na Tipli a kliknete u něj na „Nakoupit“, což vás přesměruje to obchodu. Prodejce ale bude vědět, že k němu přicházíte přes Tipli. V e-shopu pak normálně nakoupíte i zaplatíte. Za to, že Tipli přivedlo do obchodu zákazníka, dostane od obchodu předem domluvenou procentuální provizi. Její větší část ale dá vám. A to je onen cashback čili peníze zpět. Aby se peníze vrátily správnému člověku, je nutná již zmíněná bezplatná registrace. Proč se to obchodům vyplatí? Protože Tipli jim dělá na svém webu reklamu a přivádí tak nové zákazníky.

Tipli

Všechny výhody pod jednou střechou

Tipli sdružuje přes 1 500 e-shopů a registrovaným zákazníkům poskytuje kromě cashbacku ještě další výhody. V prvé řadě jsou to slevy a slevové kupony (či slevové kódy, chcete-li). Najdete je u většiny obchodů na Tipli a využít je můžete okamžitě. U cashbacku totiž musíte počkat, než obchodník odměnu potvrdí. Můžete ho ale využívat kdykoliv. Od klasických slev se totiž liší tím, že neplatí jen omezenou dobu. A o kolik peněz se jedná? Je to vždy určité procento z vámi utracené částky. Konkrétní číslo najdete vždy v profilu daného obchodu na Tipli.

Nejde však jen o slevy na internetu. Na Tipli jsou k dispozici také akční letáky supermarketů a dalších kamenných obchodů. Prohlížet si je můžete zdarma i bez registrace. Jestli vykoupíte Kaufland, Lidl, nebo vezmete útokem vánoční Pepco, je jen na vás.

Tipli tipy

Pokud se chystáte k nákupu elektroniky, zůstaňte přece jen raději na internetu. Smart vybavení domácnosti, nový chytrý telefon či příslušenství k němu, stejně jako fitness náramek nebo chytré hodiny koupíte nově také v Xiaomi Store. Aktuálně totiž nabízí slevy až 70 % a dopravu zdarma. Výhod je ale ještě víc – a všechny je najdete na Tipli. Spolu s tipy k nákupům, které se zaměřují na jedinečné slevové akce nebo třeba sezónní trháky.

Peníze zpět z českých i zahraničních obchodů?

Taky občas objednáváte z AliExpress nebo eBay? Máme pro vás výbornou zprávu! Tato významná online tržiště naleznete na Tipli také, navíc s cashbackem až 10 %! Nejsou to ale zdaleka jediné zahraniční e-shopy, se kterými tento portál spolupracuje. Na Tipli je více než 850 obchodů, u nichž získáte peníze zpět. Vsadíme se, že svůj oblíbený, mezi nimi najdete i vy.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat