Realme láká na X3 Super Zoom aktualizováno

Realme láká na X3 Super Zoom [aktualizováno]
2020-05-23T18:23:25+02:00
• 23. 5. 2020

Realme X2 Pro; Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 23. 5.

Nějakou dobu se objevují informace o chystané sérii Realme X3, přičemž společnost nyní soustřeďuje svůj marketing převážně na model X3 Super Zoom. Ten má nabídnout až 60násobné přiblížení, přičemž jsme se dočkali i ukázkových fotografií.

EYjXTTRXYAEHPVz 1600x1200x EYjXTtTX0AQz qy 1600x1200x EYjXUNsWoAcRgGZ 1600x1200x

Zdroj: Realme

Forma dokonce zveřejnila video, kde ukazuje nadcházející model. Kromě zadní sestavy foťáků máme očekávat duální přední foťák. Co se týče výkonu, nabídne se procesor Snapdragon 855+, což je starší typ, ale stále nabízí dostatek výkonu. Samotný displej bude mít Full HD+ rozlišení se 120 Hz. Skoro by se dalo říci, že se bude jednat o mírně pomalejší model X50 Pro. Předpokládáme, že série X3 bude nabízet spíše jen LTE konektivitu, ale zato za nižší cenu.

gsmarena 001 900x900x gsmarena 002 900x900x

Zdroj: Realme

Původní článek 9. 5.

Minulý rok společnost Realme, která spadá pod Oppo, překvapila sérií telefonů X. Nabízí se základní model Realme X2, který zapadá do střední třídy. Následně došlo na představení Realme X2 Pro, jenž míří do vyšších příček. V naší recenzi si vedl dobře, zejména jeho výkon a schopnost rychlého nabíjení. Nyní se rozbíhají spekulace kolem nadcházející generace Realme X3, přičemž už i zástupci společnosti rozbíhají marketingovou kampaň k představení novinek.

Realme X3 bude chtít opět překvapit

Začneme těmi oficiálními informacemi, které pochází přímo od CEO společnosti Realme. Madhav Sheth na svém Twitter účtu zveřejnil příspěvek, který obsahuje fotografii Mléčné dráhy, přičemž uvádí, že byla pořízena telefonem Realme X3 Super Zoom. Tato novinka bude totiž obsahovat astronomický režim, pomocí kterého lze fotit hvězdy. Podobně jako třeba u telefonů Pixel a některých dalších. Navíc mobil bude disponovat až 60násobným digitálním přiblížením, takže lze očekávat použití periskopu, případně bude k dispozici větší senzor a trojnásobné přiblížení.

Realme X3

Zdroj: Realme

Více neprozradil, ale spekulace již kolují internetem kolem nadcházející generace smartphonů. Kromě verze Super Zoom bude asi existovat ještě běžná verze Realme X3. Obě by mohly disponovat procesorem Snapdragon 855+, což je celkem dobrá volba, byť se jedná o starší procesor, ale je nutné brát novinky jako střední třídu. Baterie bude disponovat kapacitou 4200 mAh a o nabíjení se postará 30W technologie.

Dále se máme dočkat vyššího modelu Realme X3 Pro se Snapdragonem 865. Dle spekulací bude disponovat úložištěm UFS 3.1 a předpokládáme, že paměť bude typu LPDDR5. Předpokládáme, že Realme použije v tomto případě 65W nabíjení, jako to bylo u modelu z loňska. Bohužel nemáme zde další informace, ale údajně se objevila fotografie této novinky, minimálně prototyp.

gsmarena 003 899x1200x gsmarena 002 675x1200x

Zdroj: gsmarena.com

Zatím není jasné, kdy dojde k představení všech smartphonů. Možná společnost uspořádá dvě akce, kdy první představí základní smartphony, později se asi dočkáme Realme X3 Pro.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com, gsmarena.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat