Google I/O zrušeno i v online podobě aktualizováno

Google I/O zrušeno i v online podobě [aktualizováno]
2020-03-21T07:45:51+02:00
• 21. 3. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 21. 3.

Google původně zrušil běžnou konferenci Google I/O a chtěl se soustředit na online podobu, kdy by bylo vše dostupné skrze internet, tedy i ve formě živého přenosu. Nakonec ale došlo k rozhodnutí, že letos nebude ani tato online podoba vzhledem k šířící pandemii, která zasáhla i USA. Google uvádí, že všechny informace kolem nové verze systému Android bude sdílet prostřednictvím svých stránek.

Původní článek 3. 3.

Kvůli obavám ohledně koronaviru bylo ohlášeno zrušení vývojářské konference Google I/O. Ta se měla přitom konat až na začátku května. Google to dnes oznámil zájemcům prostřednictvím emailu. Konference nicméně bude probíhat online.

Google I/O zrušeno kvůli koronaviru

Všem účastníkům byl zaslán email, ve kterém Google zmiňuje obavy z nemoci COVID-19 způsobené koronavirem. Všem návštěvníkům společnost vrátí peníze za vstupenky a to již do 10 dnů. Tito lidé pak budou mít nárok zakoupit si vstupenku na příští rok, jelikož jejich seznam se každý rok pečlivě vybírá.

Zdroj: AndroidPolice.com

Google I/O nicméně bude probíhat ve formě online přenosů. Úvodní keynote, kde Google představuje novinky, se tak pravděpodobně stále konat bude. Bude zajímavé sledovat další vývoj, jelikož Apple svoji konferenci WWDC zatím nezrušil. Ta se ale koná až na začátku června.

Zdroje: androidpolice.com, 9to5google.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat