O2 vylepšuje vánoční nabídku o Black Friday aktualizováno

O2 vylepšuje vánoční nabídku o Black Friday [aktualizováno]
2019-11-11T16:20:31+02:00
• 11. 11. 2019

Zdroj: O2

Aktualizováno 11. 11.

Na konci října O2 představilo vánoční nabídku, kterou asi nejvíce ocení majitelé předplacených karet. Kromě toho se nabízela sleva na nová zařízení, která činila 4000 Kč maximálně. Od dnešního dne do 24. listopadu je akce, v rámci které lze získat slevu až 5000 Kč. Toto platí jen pro vybrané telefony. Kromě toho je v tomto období také nabídka 1+1 na příslušenství. Například při koupi tvrzeného skla dostanete druhé zdarma.

Původní článek 30. 10.

Letos budou u operátorů trochu chudší Vánoce, aspoň co se týče speciálních nabídek pro zákazníky. T-Mobile již představil svou nabídku a nyní se pochlubil operátor O2. Zřejmě jsou pryč časy, kdy byl dostupný neomezený internet nebo velké datové balíčky zdarma. V případě O2 je to napůl pravda. Vánoční bonus v případě dat dostanou za určitých podmínek jen předplacenkáři.

O2 Vánoce

Mobilní operátor vydal tiskovou zprávu, kde zmiňuje několik nabídek pro zákazníky v rámci Vánoc, ale jen jedna přináší zajímavý bonus. Majitelé předplacených karet mohou získat až 40 GB FUP. Je nutné mít kartu Go a za každé dobití minimálně částkou 200 Kč získají zdarma na webu odmenazadobiti.cz balíček s 5 GB FUP na 7 dnů. Samotná nabídka platí až do konce roku.

Co se týče majitelů tarifů, tak se nabízí jen sleva na nákup mobilního telefonu přímo od operátora, přičemž v nabídce jsou jen mobily Samsung nebo Huawei. Dle výše tarifu lze získat různé slevy, ale nejvyšší je 4000 Kč. Díky tomu lze získat Galaxy A10 za jednu korunu, nebo Galaxy S10+ s 1TB úložištěm za 37 595 Kč. Případně Huawei P30 za 11 995 Kč.

Vánoce u O2

Případně lze získat 4K Ultra HD televizi Samsung za 199 Kč měsíčně, případně získat HBO do konce roku zdarma, což platí pro O2 Spolu.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat