Oppo se pochlubilo s mobilem s extrémně zakřiveným displejem

Oppo se pochlubilo s mobilem s extrémně zakřiveným displejem
2019-07-29T19:38:52+02:00
• 29. 7. 2019

Zdroj: Androidauthority.com

Oppo opět ukazuje, že se nepatří jen mezi běžné společnosti, které produkují jeden mobil za druhým. CEO firmy ukázal nový prototyp smartphonu, který si možná najde cestu k zákazníkům. Zde by se dalo říci, že se firma pochlubí prototypem a následně na základě zpětné reakce případných zákazníků se rozhodně pro výrobu či nikoliv.

Oppo a zakřivení displeje

Již před nějakou dobou se firma chlubila, že v brzké době představí mobilní telefon, která bude mít displej typu „Waterfall Screen“. Zatím jsme nevěděli, co si pod tímto označením představit, ale nyní konečně víme, jak by takový mobil vypadal. CEO firmy ukázal první prototyp, na kterém jde vidět extrémní zakřivení dvou stran displeje.

Na první pohled si řeknete, že se jedná o další podobný mobil aktuálním smartphonům od Samsungu. Ostatně právě tento jihokorejský výrobce přišel na trh s mobily Edge. V případě společnosti Oppo jde novinka dál. Zakřivení displeje činí 88°.

Takto ohnutý zobrazovací panel již nedává možnost umístit jakákoliv fyzická (mechanická) tlačítka po stranách. Zřejmě se zde dočkáme absolutního eliminování a budou k dispozici jen virtuální (softwarová) tlačítka. Zřejmě něco na způsob řešení od HTC. Kromě toho by měl tento smartphone od Oppo nabídnout přední kameru umístěnou pod displej, ostatně si firma již pohrává s touto technologií.

Kdy se novinka od firmy Oppo objeví nebo představí, zatím nevíme. S největší pravděpodobností se tak stane na podzim tohoto roku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat