Pocophone F1 se dočkal důležité aktualizace

Pocophone F1 se dočkal důležité aktualizace
2019-04-08T20:28:30+02:00
• 7. 4. 2019
1

Pocophone F1 (recenze) je jednoznačně velmi působivý a zajímavý telefon, který je k dispozici zhruba za 9 000 Kč. Skvělé také je, že disponuje stabilním operačním systémem Android a nadstavbou MIUI, které Xiaomi neustále zdokonaluje, respektive aktualizuje.

Pocophone F1 přináší podporu Widevine L1 a další

A nyní se dočkává další aktualizace. Nový instalační balíček přináší podporu možnosti natáčení videí v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Dále jsme se dočkali přidání podpory Widevine L1, díky čemuž lze nyní sledovat například Netflix. Další novinka je v podobě balíčku Game Turbo, díky čemu má být mobil více optimalizován pro hraní her, ale balíček obsahuje další vylepšení.

Podpora byla údajně k dispozici již v lednu, ovšem Xiaomi potřebovalo určitý čas k zdokonalení.Samozřejmě, že funkce byly k dispozici již o něco dříve, v tomto případě však pouze registrovaným beta testerům MIUI. Registrovaní testeři mají mimo jiné přístup i k 1080p 960 FPS videím. 

Stabilní verze byla oznámena prostřednictvím sociální sítě Twitter, a to Poco India General Managerem, Manmohanem Chandolou. Ten navíc poskytl základní informace o tom, co nového aktualizace přináší. Nový firmware je zabere zhruba 515 MB a jeho označení zní MIUI 10.3.4.0PEJMIXM. Součástí instalačního balíčku je také oprava bezpečnostních děr, respektive je součástí bezpečnostní aktualizace Androidu z března 2019. 

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Pratele, snad Pocophone F1 neni-liz pravda? :-) Pokud se nemylim, tak P1 byla prvni „vlajkova“ lod od Huawei. ;-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat