Oppo uvede Reno i ve verzi Lite

Oppo uvede Reno i ve verzi Lite
2019-04-06T17:14:15+02:00
• 6. 4. 2019
1

Vydaná certifikace od čínského telekomunikačního úřadu TENAA nám přibližuje neočekávanou variantu modelu Reno, na které v tuto chvíli také pracuje společnost Oppo. Zařízení s kódovým označením PCAT10 a PCAM10 bude konkrétně patřit provedení s přívlastkem Lite, čili v segmentu střední třídy zaujme spíše nižší pozice. Nicméně výrobce prozatím stále drží všechny důležité informace pod pokličkou.

Lite na steroidech

Podle aktuálního výpisu získá 6,5palcový AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a přední 16megapixelovou kamerku. Vedle osmijádrového procesoru Helio P70 od MediaTeku posadí buď 4GB RAM + 64GB úložiště nebo 6GB RAM + 128GB úložiště. V obou případech nebude scházet ani slot pro paměťovou microSD kartu. Bohužel velikost baterie není momentálně známa, ale alespoň lze potvrdit snímač otisků prstů pod hlavním fotoaparátem.

Ten je složen ze dvou snímačů (16 + 2 MPx) a LED blesku pro přisvětlení záznamů. Softwarovou stránku zastoupí operační systém Android v aktuální verzi 9.0 Pie, ale k ní samozřejmě připojí vlastní uživatelské rozhraní. Do oficiálního prodeje se mají dostat minimálně dvě barevné varianty – černá, modrá. Nakonec přestože by mělo jít o vůbec nejlevnějšího zástupce, tak konečná cena není teď známa.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Hakus von Tyros

6. 4. 2019, 18:34

Jistě, zajímavá informace.
O tom žádná.
Já se ale čínským paskvilům vyhýbám.
Obloukem. Velkým obloukem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat