LG „Judy“ je nový top model, představí se v červnu

LG „Judy“ je nový top model, představí se v červnu
2018-02-16T20:01:19+02:00
• 16. 2. 2018
2

Společnost LG v tomto roce nastínila svou novou strategii ohledně vydávání nový top modelů. V podstatě konstatovala, že představí novinku, až nastane správný čas. Nebude se jednoduše řídit podle konkurence a půjde si vlastní cestou. I proto se na letošním veletrhu MWC máme dočkat jen upravené verze LG V30s. Nového top modelu se máme dočkat v červnu tohoto roku, aspoň podle Evana Blasse.

Ten mimo jiné odhaluje některé klíčové vlastnosti chystané novinky. Smartphone má mát kódové označení LG „Judy“ a oficiální zřejmě nebude LG G7. V útrobách bude obsažen procesor Snapdragon 845, který bude mít v základu k dispozici 4 GB operační paměti. Pro data bude určen prostor o velikosti 64 GB. Zadní strana ponese duální foťáky s 16 MPx, přičemž máme očekávat světelnost f/1.6. Samozřejmostí má být odolnost vůči vodě a prachu (IP68).

Aby toho nebylo málo, k dispozici budou přední stereo reproduktory a podpora standardu HDR10 pro obraz. Díky tomu by se mohla novinka zalíbit příznivcům multimediálního obsahu. Mezi dalšími vymoženostmi najdeme bezdrátové nabíjení, digitálního asistenta (zřejmě od Googlu), rozpoznávání hlasu a AI pro vylepšené focení. S největší pravděpodobností se objeví ještě verze Plus, která nabídne větší RAM a úložiště.

Největší novinkou ale má být samotný displej. Dle spekulací má nabídnout 6,1palcovou úhlopříčku s poměrem stran 18:9 (2:1). V tuto chvíli neznáme rozlišení, ale minimálně se bude jednat o 2K. Zatím se nejedná o nic neobvyklého, ale údajně LG použije novou technologii MLCD+, která nabízí větší svítivost (cca 800 nit) a zároveň spotřebovává o 30 % méně energie než běžné LCD panely.

První nástřel specifikací máme tedy za sebou a nyní si musíme počkat na detailnější informace. Evan navíc uvádí, že LG rovnou použije nový design, ale dokud nemáme k dispozici aspoň render, je zbytečné spekulovat, jak by mohl nový top model vypadat.

Zdroj: venturebeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Už se nemužu dočkat. Snad se povede a bude nabizet něco, co konkurence nebude mit.

Přemysl Vaculík

VIP 26. 2. 2018, 13:14

U LG mi chybí jen modernější technologie kolem displeje. Jinak to jsou výborné mobily, až tedy na to jejich umírání. V podstatě by se měli soustředit na kvalitu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat