LG ukáže V30s na MWC

LG ukáže V30s na MWC
2018-02-12T15:29:31+02:00
• 12. 2. 2018
2

Letošní ročník veletrhu MWC v Barceloně bude doslova baštou pro hlavní modely na letošní rok. Kromě toho, že společnost Samsung přiveze ukázat očekávaný Galaxy S9 nebo čínské Xiaomi plánuje předvést nový Mi 7, tak ani jihokorejské LG nechce zůstat pozadu. Nejnovější zprávy hovoří o oficiálním představení modelu V30s, který řadou vylepšení zastíní současnou základní variantu V30.

Obrovská interní paměť

Jihokorejský server ETNews přináší první informace kolem připravovaného modelu s názvem V30s. Telefon údajně nemá úplně nahradit model G7, nýbrž pouze vyplní mezeru v nabídce do té doby, než dokončí přípravy kolem G7. Novinka V30s v samotném základu nabídne 256GB interní paměť. Velikost operační paměti RAM pravděpodobně zůstane stejná, čili pod kapotou stále počítejte s 6 GB.

Zbrusu novou funkcí bude LG Lens, kterou můžeme přirovnat k funkci Bixby Vision od Samsungu. Zadní fotoaparát spojí s umělou inteligencí a uživatelé dostanou například možnost okamžitého překladu textu, vyhledávání cen v obchodech, rozpoznávání objektů, rozpoznávání QR či čárových kódů. Nakonec první modely zamíří k místním prodejcům za cenu v přepočtu 920 dolarů (tj. cca 19 063 Kč bez daně).

Zdroj: etnews.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Peter Pokštefl

14. 2. 2018, 14:24

V30 mám a nikde 6GB nevidím ????????????

Jaromír Lojkásek

12. 2. 2018, 15:58

V30 a její modifikace mají RAM 4Gb…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat