Microsoft představuje Windows Phone 8 živě

Microsoft představuje Windows Phone 8 [živě]
2012-10-29T14:00:00+02:00
• 29. 10. 2012

Microsoft završuje svůj velký říjen a po představení Windows 8 a tabletu Surface nás čeká poslední konference, tentokrát věnovaná představení Windows Phone 8. I přes to, že základní informace o systému  již máme, můžeme počítat s několika novinkami, které zatím Microsoft nepředstavil. Aktuálně se do prodeje chystá několik telefonů. Nokia bude sázet na své modely Lumia 820 a 920, již brzy se na našem trhu objeví HTC 8X a 8S, což jsou zároveň referenční přístroje platformy, a nebude chybět ani Samsung se svým Ativ S.  Kromě toho se dočkáme i konečné podoby funkcí, které dostane aktualizace s označením 7.8 pro starší telefony.

Pokud si chcete připomenout, co již o nové verzi systému Windows Phone víme, podívejte se na náš článek, kde najdete všechny stěžejní funkce i kompletní záznam z poslední tiskové konference a základní informace o rozdílech mezi verzí WP 8 a aktualizací 7.8 pro stávající Windows Phone telefony.

Microsoft představil preview Windows Phone 8

Jaký bude rozdíl mezi WP 7.8 a WP 8?

Během dneška bychom se měli dozvědět i nové informace o dostupnosti a ceně WP8 telefonů na českém trhu. Prozatím je potvrzen pouze model 8X od HTC, který se začne prodávat 1. listopadu a bude tak dostupný jako první.

Průběh akce a nejžhavější novinky můžete spolu s námi sledovat v našem live blogu na této stránce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat