Neznámý Huawei s Windows Phone na fotografiích

Neznámý Huawei s Windows Phone na fotografiích
2012-10-29T13:37:26+02:00
• 29. 10. 2012

Huawei je výrobce, u kterého sice víme, že Windows Phone telefon chystá, ale zatím nám žádný oficiálně nepředstavil. Již před časem se objevily promo fotografie, a později i reálné snímky, údajného modelu Ascend W1, které si můžeme nyní připomenout. Podle prozatímních spekulací by mohl být telefon vybaven čtyřpalcovým displejem s WVGA rozlišením, pamětí RAM o velikosti 512 MB a pro data určenou pamětí s kapacitou 4 GB. Základem by se mohl stát 1,2GHz dvoujádrový procesor.

w1render w1

Nyní už ale k aktuálnějším snímkům. Hlavní roli v dalším uniklém obrázku by měl hrát model s označením W2. Přední strana je sice údajnému modelu W1 podobná, ale zadní strana je naprosto odlišná. Podle tlačítek ve spodní části přístroje je jasné, že opět půjde o zařízení s Windows Phone v nejnovější verzi 8, která bude již dnes večer našeho času představena v Americe. Ascend W2 by měl být parametrově lépe vybaveným telefonem než W1, ale přesné údaje zatím známy nejsou.

hwp8

Je také možné, že se o chystaný model W2 vůbec nejedná. Zarážející je i fakt, že se na těle telefonu nenachází žádné logo výrobce. Jestli je to ovšem jiný model, nebo jde pouze o nějaký prototyp, to nám ukáže až čas.

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat