Potvrzeno datum dostupnosti 8X u nás. HTC chystá další akci

Potvrzeno datum dostupnosti 8X u nás. HTC chystá další akci
2012-10-29T09:50:01+02:00
• 29. 10. 2012
2

Zatímco u nejnovějších Lumií se mluví o dostupnosti až po začátku příštího roku, nejnovějších HTC telefonů s Windows Phone 8 se dočkáme již brzy. Česká pobočka HTC totiž potvrdila datum uvedení modelu 8X (který je zároveň vlajkovým telefonem platformy) na datum 1. 11. a k této události chystá další promo akci.

8x

U brand shopu HTC bude prvního listopadu ráno opět plno. Jak je již zvykem, HTC při uvedení některých stěžejních modelů pořádá akci, kdy například prvním 100 zákazníkům prodá daný telefon za poloviční cenu. Poprvé byl takto nabídnut HTC Desire HD a již tehdy akce sklidila velký úspěch a mnoho lidí strávilo před prodejnou noc. To se od té doby opakovalo (a mnohdy v ještě větším měřítku)  hned několikrát. Zatím sice nevíme, jaké přesně budou podmínky a jakou podobu bude sleva mít, ale to bychom se od českého zastoupení firmy měli dozvědět již brzy. Jestli ovšem bude o akci takový zájem i v případě, že vydrží současné zimní teploty, je otázkou. My vás samozřejmě budeme o novinkách informovat.

Prozatím tak můžeme považovat za nejdůležitější informaci datum dostupnosti modelu 8X na našem trhu. Hned po akci totiž zřejmě bude možné koupit telefon za běžnou cenu. Jak to bude s dostupností možná ještě očekávanějšího modelu 8S, ale zatím nevíme. Nyní je alespoň prakticky jisté, že obou telefonů se dočkáme před Vánocemi, což se například o konkurenčních Nokiích zatím nedá tvrdit.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Vladislav Kubica

29. 10. 2012, 10:55

Mohli by mít pro věrné zákazníky slevu: dones starý HTC a dostaneš nový HTC za polovinu …. já mám dokonce dva, co bych už měnil !!!!!

to by mě mrzelo, zrovna nedávno (týden) jsem se zbavil svého HTC Evo, který byl nástupce mého HTC Desire Z a koupil jsem si Samsung Galaxy Note II… znamená to, že jsem „nevěrný“ zákazník? :-/

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat