Lenovo začíná rýsovat novou generaci tabletu Legion Y700

Lenovo začíná rýsovat novou generaci tabletu Legion Y700
2023-07-10T20:03:44+02:00
• 11. 7. 2023

Zdroj: Legion.lenovo.com

Čínská společnost Lenovo, respektive její herní odnož s názvem Legion má podle nejnovějších zpráv rozpracované pokračování tabletu nesoucí označení Y700. Přitom předchůdce spatřil světlo světa teprve před čtyřmi měsíci. Nejnovější únik přibližuje první očekávané změny, které se budou týkat převážně vnitřní sestavy. Designové zpracování by pravděpodobně mohlo být odlišné jen minimálně.

Výkonná hračka

Výrobce oznámí novinku pod názvem Legion Y700 (2023) a jedna z klíčových změn bude čipová sada, kam tentokrát společnost Qualcomm údajně dodá hardwarové řešení Snapdragon 8+ Gen 1. Minimálně benchmarkové testy hovoří o zvýšení výkonu přes 30 %. Co se týče velikosti operační paměti RAM, tak by se měla pohybovat v rozmezí 12 – 16 GB.

Y700 2023 1536x2048x

Lenovo Legion Y700 (2023) | Zdroj: Gizmochina

Uživatelská data pojme zatím neupřesněné úložiště, ale zde částečně může držet krok s předchůdcem, který nabízel 128GB a 256GB řešení. U obou platila podpora paměťových microSD karet. Do softwarové části předinstalují vlastní rozhraní ZUI 15 založené na nejnovějším operačním systému Android 13.

Firma má ponechat úhlopříčku displeje, což znamená 8,8 palců. Poslední zprávy hovoří o tom, že oficiální představení proběhne v sobotu 22. července, kdy tisková konference přinese kompletní informace včetně cenovky nebo data zahájení prodeje.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat