Oppo Enco Air 3 se dočkala verze Pro

Oppo Enco Air 3 se dočkala verze Pro
2023-07-10T20:03:34+02:00
• 11. 7. 2023

Zdroj: Oppo

Třetí generace sluchátek Enco Air, která byla společností Oppo oznámena v únoru letošního roku, se až nyní dočkala varianty s označením Pro. Novinka může některým připomínat AirPods Pro od konkurenčního Applu, o což se asi snaží i samotný výrobce. Oproti základní verzi přidal několik prémiových funkcí, zapracoval na designové stránce a v neposlední řadě potěší prodloužená výdrž baterie.

Jen další „prémiovka“

Každé sluchátko nese 43mAh článek baterie a 12,4mm měnič se speciální membránou. Ta byla vyrobena z bambusových vláken. Celá konstrukce si mimo jiné vysloužila certifikaci odolnosti IP55. Technologie ANC eliminuje hluk až o 49 dB nebo hráče potěší snížené zpoždění zvuku do 47 ms. Konektivitu zajišťuje funkce Bluetooth 5.3 otevírající brány hlavně kodeku LDAC.

oppo enco air 3 pro 2 2120x1030x

Zdroj: Oppo

Následně do kvality promlouvá i získaná certifikace Hi-Res Audio či vlastní algoritmus Alive Audio na vytvoření prostorového 360° zvuku. Případné zájemce by mohla zajímat výdrž 7 hodin a 30 hodin při kombinaci s pouzdrem (440 mAh). Ke všemu 10 minut nabíjení přidává 2 hodiny poslechu. Nabíjecí krabička disponuje USB-C vstupem bez podpory bezdrátového dobíjení.

Výpis podtrhuje funkce Google Fast Pair, připojení ke dvěma zařízení najednou a dotykové plošky na ovládání. K dostání jsou dvě barevné verze (bílá, zelená) za prodejní cenu v přepočtu 1 317 Kč.

oppo enco air 3 pro 1 1184x708x oppo enco air 3 pro 4 1184x738x

Zdroj: Oppo

Zdroje: oppo.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat