Honor neuhlídal podobu tabletu MagicPad pár dnů před premiérou

Honor neuhlídal podobu tabletu MagicPad pár dnů před premiérou
2023-07-10T20:04:27+02:00
• 11. 7. 2023

Honor MagicPad | Zdroj: Gizmochina

Ve středu 12. července dojde během ohlášené tiskové konference k odhalení nejedné novinky, ale ještě před samotným vypuknutím na širokou veřejnost unikají fotografie očekávaného tabletu MagicPad. Zveřejněné snímky nám dávají o něco jasnější představu, přičemž čínský výrobce dokázal téměř všechny prvky ze seznamu výbavy udržet pod pokličkou do poslední chvíle.

Pro milovníky filmů

V přední části tabletu především zaujmou velmi tenké rámečky kolem displeje nebo přední kamerka umístěna na delší straně, takže její využití bude dávat největší smysl ve vodorovné poloze. Zadní stranu zaberou dva kulaté ostrůvky určené pro minimálně jeden objektiv fotoaparátu a přisvětlovací LED blesk. O velkou pozornost si také říká vyobrazený odznak IMAX Enhanced, který jenom potvrzuje předchozí avízo přímo od Honoru.

honor magicpad 2 1024x647x

Honor MagicPad | Zdroj: Gizmochina

Získaná certifikace IMAX Enhanced znamená, že zařízení poskytne obdobný zážitek jako z návštěvy kina, kde návštěvníci mají možnost zažít jednu z nejlepších projekčních technologií na světě. To se ovšem netýká pouze obrazové části, protože by jej měla doplnit i vysoce kvalitní zvuková část ve standardním formátu DTS.

Z výbavy doposud známe pouze 13palcový panel s 2,8K rozlišením, pod nímž zřejmě poběží postarší procesor Snapdragon 888 od Qualcommu po boku 8/16GB operační paměti RAM. Uvnitř poběží operační systém Android 13 pod platformou Magic OS 7. Nakonec v obchodech půjde vybírat ze tří barev a mezi příslušenstvími se objeví odnímatelná klávesnice či dotykové pero.

honor magicpad 3 1024x652x

Honor MagicPad | Zdroj: Gizmochina

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat