O2 láká na další vánoční tarif za 549 Kč měsíčně

O2 láká na další vánoční tarif za 549 Kč měsíčně
2022-11-21T13:26:56+02:00
• 21. 11. 2022

Zdroj: O2

Mobilní operátoři zřejmě zvolili strategii postupného uvolňování vánočních akcí a nabídek. Například T-Mobile se zaměřuje na slevy a nejrůznější nákupní bonusy, ale očekáváme, že ještě přijde s nějakým překvapením. Vodafone také uvedl svou akci, přičemž slibuje další bonusy během listopadu a začátku prosince. O2 kromě své standardní slevové akce uvedlo ještě jeden tarif za 249 Kč měsíčně, ale dnes zde máme pokračování.

Se slevou 150 Kč

Mobilní operátor O2 místi vytvoření nového speciálního tarifu nebo nějako plošnější akce zařazuje do vánoční nabídky tarif FREE+ Bronzový, který je do konce roku se slevou 150 Kč, takže přijde měsíčně na 549 Kč. Ten je určen pro stávající i nové zákazníky a v nabídce bude jen do 31. prosince.

„Pokud zvažuje zákazník přechod nebo si chce pořídit úplně nový tarif, třeba pod stromeček, pak je toto ideální příležitost. Sleva 150 korun totiž platí pro nové zákazníky napořád,“ popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O 2.

Tarif jako takový obsahuje neomezené volání a SMS do všech sítí, přičemž má nastavený FUP limit na 10 GB dat. Součástí je přístup i do 5G sítě. Bohužel jeho pořízení je omezeno jen na oficiální webové stránky, takže v kamenné prodejně si ho nelze pořídit.

FREE bronzovy 1200x600x

Zdroj: O2

Současně k němu zákazník dostane voucher v hodnotě 1000 Kč na jakýkoliv produkt, který operátor nabízí ve svém obchodě. Lze ho využít i pro příslušenství. Sice se může jednat o zajímavou nabídku, ale pokud si například připlatíte 50 Kč měsíčně, tak u Vodafonu jde získat tarif bez FUP s rychlosti 2 Mbps.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat