Jeden vánoční bonus od O2 navíc

Jeden vánoční bonus od O2 navíc
2022-10-31T13:30:43+02:00
• 31. 10. 2022

Zdroj: O2

Mobilní operátor se již pochlubil svou vánoční kampaní, v rámci které dává slevy na zařízení z jeho obchodu, přičemž záleží na počtu služeb, které u něj máte. Nakonec ale představil ještě jeden časově omezený bonus nebo spíše akci. Konkrétně jde o zvýhodnění tarifu FREE+ Start.

O2 startuje 1. listopadu vánoční akci

FREE+ Start se zvýhodněním

O2 uvádí, že se jedná o speciální tarif, který bude k dispozici od 1. listopadu do konce roku. Jeho cena je nastavena na 249 Kč měsíčně a obsahuje 1,5 GB FUP.

„Letošní Vánoce asi všichni pocítíme nárůst cen snad ve všech oblastech, snažili jsme se proto alespoň v tomto směru lidem ulevit a přijít s nabídkou, která může potěšit i pod vánočním stromečkem a nezatíží tolik rodinný rozpočet,“ vysvětluje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2 a dodává: „Zároveň je to vzhledem k výhodnosti ceny skvělá příležitost pro všechny, kdo zvažují třeba přechod z předplacené karty nebo chtějí při přenesení čísla od jiného operátora vyzkoušet služby O2 s co nejnižšími náklady.“

Co se týče ostatních služeb, tak je zahrnuto neomezené volání do O2 sítě a jen 30 minut volání do ostatních sítí. Co se týče SMS zpráv, tak ty jsou neomezené jen do O2 sítě. Novinku si jde pořídit na webu, na info lince i v kamenné pobočce. Navíc přidává i možnost si zakoupit tento tarif s mobilním telefonem Redmi 9A, přičemž cena poskočí na 329 Kč měsíčně. Samotná splátka telefonu je rozložena na 36 měsíců a celkově vyjde na 2 881 Kč.

Super levny tarif 1980x1080x

Zdroj: O2

Tato speciální vánoční akce od O2 ale má těžkou konkurenci například u Vodafonu, který nabízí tarif za 297 Kč měsíčně s neomezeným voláním a SMS zprávami, přičemž je součástí i datový limit.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat