Vodafone láká na vánoční slevy a akce

Vodafone láká na vánoční slevy a akce
2022-11-07T13:30:21+02:00
• 7. 11. 2022

Zdroj: Vodafone

O2 se již pochlubilo svou vánoční akcí, která je hlavně o slevách na zařízení, ale v nabídce je i jeden speciální tarif za necelých 260 Kč měsíčně. Ten nabízí neomezená volání do sítě O2 a 1,5 GB FUP. T-Mobile stihl také představit svou akci a nyní přichází na řadu Vodafone. Soustředil se spíše na slevy a zvýhodnění.

Bonusy pro stávající i nové zákazníky

Vodafone tentokrát spouští i speciální kampaň zaměřenou na seniory. Chce zviditelnit možnosti a výhody digitálního světa i starším generacím a zbavit se tak například nejrůznějších klišé.

„Aktuální kampaní upozorňujeme na klišé, že starší lidé jsou, pokud jde o moderní technologie, neschopní. Chceme vzdát hold všem, kteří se i ve vyšším věku technologií nebojí a od kterých se rozhodně mají další generace co učit i mimo tuto oblast. Už loni jsme v rámci Nadace Vodafone spustili vzdělávací projekt Digitální odysea a vidíme, že má smysl nabízet vhodnou formou výhody digitalizace všem. O to se snažíme a budeme snažit dál, věk vůbec nemusí být překážkou,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky.

Aktuální vánoční akce se zaměřuje na možnost pořízení dvou zařízení se slevou a na splátky. Jedinou podmínkou je zde nutnost mít telefonní číslo u operátora a také mít měsíční tarif. Nejsou zde navíc jakékoliv úroky a kombinace dvou produktů jsou neomezené.

„Telefony nebo notebooky jsou nezbytným pomocníkem a často zásadním nástrojem pro spojení s přáteli i rodinou. Věříme, že naše aktuální nabídka umožní obdarovat blízké a že bezúročné splátky uleví napnutým rodinným rozpočtům,“ dodává viceprezidentka Zohar Weitz. Přesné podmínky pro výhodný nákup jsou shrnuté na tomto webu.

Dále se soustřeďuje na zviditelnění svých 5G tarifů, kde zejména láká na možnost kombinace s pevným připojením, díky čemuž dá slevu na měsíční tarif. Lze se tak dostat s cenou na 499 Kč měsíčně za neomezený tarif.

Vodafone Vanoce 2 zarizeni 920x580x

Zdroj: Vodafone

Vodafone zřejmě letos nenabídne nějaký dočasný bonus v podobě vyzkoušení si neomezené připojení nebo něco takového. Navíc ve vánoční nabídce není nic pro majitele předplacených karet. Možná se ale ještě dočkáme nějaké bonusové akce, jak se budou Vánoce blížit.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat