ZTE dokončuje nový model V70 Pro

ZTE dokončuje nový model V70 Pro
2022-11-21T11:36:41+02:00
• 21. 11. 2022

Zdroj: ZTE

Oficiálního představení se zanedlouho dočká nový zástupce od společnosti ZTE, která v těchto chvílích finišuje s novinkou V70 Pro. Zařízení do dnešní doby prošlo několika certifikačními procesy. Díky záznamům v databázích jsou k nahlédnutí klíčové specifikace telefonu. Výrobce si nachystal slušnou hardwarovou sestavu a rozhodující slovo stejně dostane konečná cenovka.

Sázka na jistotu

Přírůstek nemá vzhledově moc daleko od modelu Voyage 40 Pro+, přičemž hlavní rozdíly naleznete až ve vnitřní stránce. Přední část má disponovat 6,7palcovým displejem s Full HD+ rozlišením. Uvnitř šasi poběží 5G procesor Snapdragon 765G od Qualcommu vedle 8GB operační paměti RAM. Uživatelská data pobere 256GB úložiště, kde by nemusela chybět ani podpora microSD karet.

V70 Pro 2 1110x550x

Zdroj: Gizmochina

V zadní části vyniknou dva prstence vyhrazené pro objektivy fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou. Objeví se hlavní 64MPx snímač a další dva senzory (5 + 2 MPx). Celkovou výdrž bude určovat 4 510mAh baterie, kterou půjde dobít přes USB-C port. Výbavu uzavírá předinstalovaný operační systém Android 12 či přední 32megapixelová selfie kamerka v proděraveném otvoru umístěném nahoře uprostřed.

Očekávané oznámení v nejbližších dnech přinese, jak zbývající prvky ze seznamu výbavy, tak i prodejní cenu včetně jeho dostupnosti.

V70 Pro 1 1037x619x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat