Chytré hodinky ARMODD Roundz 4 – minimalismus, který zaujme komerční článek

Chytré hodinky ARMODD Roundz 4 – minimalismus, který zaujme [komerční článek]
2022-11-21T15:00:40+02:00
• 21. 11. 2022

Také přemýšlíte, co byste letos mohli vymyslet za originální dárek? Píšete si seznamy a stále to není ono? Česká značka chytrých hodinek jménem ARMODD se letos pilně hlásí o slovo. Přichystala nám čtyři velká překvapení na tuzemském trhu, která zaujmou designem provedením, kvalitou funkcí a velmi atraktivní cenou. Jedním z těch překvapení je unisex chytrých hodinek model Roundz 4, který si blíže představíme. 

Obecně je třeba také zmínit, že všechny čtyři nové modely podzimní kolekce ARMODD disponují kompatibilitou se všemi telefony na trhu – Andorid a iPhone. A druhou velkou předností je kompletní česká lokalizace. 

Designově kulatý displej se sportovním a společenským kouzlem

Vzhled chytrých hodinek musí být podmanivý. Přeci jenom s nimi bude člověk trávit hodně času. Proto v tomto případě se u Roundz 4 rozehrává elegantní kombinace dokonale čistého designu se špetkou minimalistické estetiky. To jsou první plusové body. Displej je plně dotykový s dobrou čitelností na slunci a umí se rozsvítit i pohybem zápěstí. 

ARMODD Roundz 4

Pánové i dámy se tak mohou bez obav vydat do jakékoliv situace a kulatý displej jim vždy „sekne“. Pro ultimátní dokreslení přizpůsobení místu a situaci můžete zvolit i jiný řemínek dle vaší libosti. 

Volání přímo z hodinek a král notifikací aneb mějte přehled

Pestrost funkcí Roundz 4 je překvapivě veliká. Mezi hlavní taháky patří volání za pomocí technologie Bluetooth a ovládání hudby na dálku. Nemusíte vůbec tahat telefon z kabelky či kapes. Chytré hodinky vás informují o všem podstatném. SMS, hovory, e-maily a notifikace z aplikací.

ARMODD Roundz 4

A na co se dále můžete těšit?  Hodinky mají funkci najít ztracený telefon, zobrazení předpovědi počasí, oblíbeného hlasového asistenta, dálkovou spoušť fotoaparátu, svítilnu, kalkulačku a mnoho dalších praktických funkcí, které vám mohou kdykoliv rychle pomoci. To je přesně důvod, proč si model chytrých hodinek Roundz 4 tak snadno oblíbíte. 

Sportujte od A do Z: Hodinky vám budou zdatným sekundantem 

Milujete pohyb? Potom pozorně nastražte uši; co byste řekli tomu, že si budete na zápěstí nosit „sportovního kouče“?  A přesně tak tomu je. Model Roundz 4 vám důkladně změří veškerý výkon. Běh, chůze, cyklistika, badminton, ale i tenis a mnoho dalších sportovních režimů je přichystáno v malém, ale nesmírně výkonném těle těchto nadmíru elegantních chytrých hodinek. Stopky s měřením mezičasů potěší pokročilejší sportovní nadšence.

ARMODD Roundz 4

Když ke sportovním režimům připočítáte i funkce pro zdravotní styl, tak dostáváte opravdu ucelený soubor poznatků o vašem aktuálním fyzicko-mentálním statusu. A to se skutečně hodí. Chytré hodinky vám tedy změří kvalitu spánku, jaký mate tep, saturaci kyslíku a spálené kalorie. Kultivujte spokojený a harmonický pocit ze života. Chytré hodinky k tomu mohou pomoci více než tušíte. Objevte jejich možnosti na maximum. 

Velký výběr ciferníků a intuitivnost ovládání 

Ciferníky jsou vždy u hodinek jednou z nejzábavnějších stránek. A tady se rozhodně nudit nebudete. Základních 5 ciferníků najdete přímo zabudované v rozhraní hodinek a dalších více než 200 ciferníků naleznete v příslušné mobilní aplikaci. Možnost použití vlastní fotky na ciferník je příjemným zpestřením, které zvyšuje originální atraktivnost vzhledu.

ARMODD Roundz 4

Dvě kolečka z boku spolu s plně dotykovým displejem 240×240 px tvoří nový level intuitivnosti ovládání hodinek. Vše běží jako po másle bez jakéhokoliv zádrhelu. A když jsme u toho běhu hodinek, tak samotná baterie má velmi solidní výdrž, a to 7 dní při plném vytížení a 30 dní v pohotovostním režimu. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat