OnePlus Ace Pro bude představen 3. srpna aktualizováno

OnePlus Ace Pro bude představen 3. srpna [aktualizováno]
2022-07-25T16:30:35+02:00
• 25. 7. 2022

Zdroj: OnePlus

Aktualizováno 25. 7.

Značka OnePlus oficiálně oznámila, že k představení modelu Ace Pro dojde již 3. srpna. Tento mobil bude následně znám na globálním trhu jako OnePlus 10T. Co se týče specifikací, tak bychom se měli dočkat použití i LPDDR5X. Současně bychom se měli dočkat uvedení nadstavby OxygenOS 13.

Screenshot 28 1752x690x

Zdroj: OnePlus

Původní článek 24. 7.

Středa 3. srpna bude nepochybně patřit firmě OnePlus a jejich žhavé novince v podobě modelu 10T. Nicméně začíná se proslýchat, že by nemuselo jít o jediné oživení portfolia. Zahraniční zdroje začínají spekulovat nad telefonem s názvem Ace Pro, který sice má získat základ právě od zástupce 10T, ale v některých částech výbavy ho převýší.

Zajímavé překvapení

Zařízení ukryté pod názvem Ace Pro vynikne výkonným procesorem Snapdragon 8+ Gen 1 od Qualcommu nebo dokonce 16GB operační pamětí RAM (LPDDR5), které by nejvíce slušeno minimálně 512GB interní úložiště (UFS 3.1). I když doposud nebyla prozrazena kapacita baterie, tak dalším výraznějším rozdílem se stane technologie rychlého nabíjení SuperVOOC o výkonu až 150 Wattů.

S vysokou pravděpodobností dojde ke změně také u fotoaparátů. Vpředu se může ukázat 32megapixelový snímač, zatímco vzadu by se mohl udržet hlavní 50MPx objektiv IMX766 od Sony s OIS technologií. Varianta 10T možná tentokrát nepřekročí hranice domovské země a na ostatní trhy ji nabídnou právě jako lehce poupravený model Ace Pro s prodejnou cenou v rozmezí 10 704 – 14 272 Kč. Každopádně bližší upřesnění nepochybně přinesou již následující dny.

Zdroje: gizmochina.com, fonearena.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat