Motorola finišuje s novinkou Moto G32 aktualizováno

Motorola finišuje s novinkou Moto G32 [aktualizováno]
2022-07-25T18:00:26+02:00
• 25. 7. 2022

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 25. 7.

Představení další novinky Moto G32 od Motoroly se blíží, aspoň soudě podle četnosti úniků. Tentokrát zde máme uniklé tiskové rendery tohoto modelu. Opět se ukazuje, že mobil skončí s LTE podporou a na 5G se nedostane. Kromě toho lze potvrdit, že novinka bude mít konektor pro sluchátka. Zjevně se tak bude jednat o další cenově dostupnější mobil tohoto výrobce.

9B1FE445 EECA 4791 81CB 868778B7F8B2 1540x866x

Zdroj: @onleaks

Původní článek 16. 7.

Do nižších pater střední třídy by měla brzy vstoupit mobilní novinka s názvem Moto G32 od společnosti Motorola. Telefon do dnešního dne prošel několika certifikačními procesy pod kódovým označením XT2235-3 a díky tomu známe téměř všechny klíčové specifikace, které nebudou téměř vůbec převyšovat výbavu u konkurence. Poslední únik dokonce přidává první fotografii tohoto zařízení.

Žádná sláva

Přední stranu má obsadit 6,5palcový LCD displej s HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. O selfie snímky se zřejmě bude starat 8megapixelová kamerka vpředu, která uspokojí leda nenáročné uživatele. Vnitřní šasi vyplní hardwarová sestava postavená na osmijádrovém čipu Tiger T606 od Unisoc, 4GB operační paměti RAM nebo 64GB interním úložišti.

Celkem tři objektivy fotoaparátu v zadní části příliš nezaujmou, když vezmeme v potaz fakt, že hlavní snímač nabídne maximální rozlišení jen 16 MPx. Výdrž pravděpodobně dostane pod kontrolu 5 000mAh článek baterie, k němuž lze ještě připsat technologii rychlého 33W nabíjení. Nekompletní výpis uzavírá 3,5mm sluchátkový jack či USB-C port. Na první trhy by se mohl podívat už během srpna ve dvou barevných provedení (černá, zlatá) a později nemusí být vynechán ani český trh.

Moto G32 833x626x

Zdroj: PhoneArena

Zdroje: phonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat