Ze Style+ vznikne další novinka od Nokie

Ze Style+ vznikne další novinka od Nokie
2022-06-28T13:30:36+02:00
• 28. 6. 2022

Zdroj: HMDGlobal

V pořadí o třetí vydanou certifikaci k modelu Style+ se tentokrát postaral známý úřad FCC ze Spojených států. Zařízení zatím nese jen kódové označení TA-1448 a až později zjistíme konečný název od společnosti Nokia. Nicméně první provedené záznamy odhalují některé specifikace, podle kterých by chystaná novinka mohla mít nakročeno do nižší střední třídy.

5G pro masy

Zveřejněné fotografie v databázi FCC přibližují rozměry telefonu, a ty jsou 166,1 x 76,4 mm. Následně uspořádání fotoaparátů v zadní části se velmi přibližuje zpracování u Nokie G11 Plus, kterou bychom také měli poznat během následujících týdnů či měsíců. Samotné objektivy nabídnou rozlišení 48 MPx (hlavní), 5 MPx (ultra-široký), 2 MPx (hloubkový). Co se týče přední selfie kamerky, tak údajně půjde o 16MPx snímač.

Podobu přední strany sice neznáme, ale vzhledem k očekávané nálepce cenově dostupného zástupce lze vyhlížet základní LCD panel. Celkovou výdrž bude zajišťovat článek baterie s kapacitou 5 000 mAh, ke které doplní technologii rychlého 20W nabíjení. Závěrem do nekompletního seznamu můžete ještě přidat podporu sítí 5. generace, dvoupásmového WiFi se standardem 802.11 ac nebo v základu operační systém Android 12.

Nokia Style Plus 1 555x593x Nokia Style Plus 2 488x676x

Zdroj: MySmartPrice

Zdroj: mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat