Vodafone mění nabídku předplacených balíčků

Vodafone mění nabídku předplacených balíčků
2022-05-09T15:00:19+02:00
• 9. 5. 2022

Zdroj: Vodafone

1

V dnešní době je u jakýchkoliv nabídek u mobilních operátorů důležitý jeden parametr, a to kolik dat se nabízí. Například T-Mobile nedávno představil neomezený studentský tarif za 850 Kč. Naopak O2 nabízí neomezená data zdarma na zkoušku. Vždy jde najít nějakou zajímavou nabídku, ale zpravidla ve vyšší cenových hladinách. Tentokrát zde máme novinku od Vodafonu, který se rozhodl navýšit datové balíčky u balíčků k předplaceným kartám.

Nově přes giga

Dlouhou dobu jsme čekali, až mobilní operátoři přestanou nabízet nízké datové objemy. V dnešní době by mělo být standardem, že nejnižší jednotka bude GB. Vodafone dělá takové změny, ale jen v rámci kombinavovaných balíčků.

„Na našich zákaznících nám záleží a chceme jim dopřát to nejlepší. Na základě našich analýz spotřeby dat navyšujeme na více než dvojnásobek datové balíčky u předplacených karet, abychom pokryli rostoucí poptávku. Zvlášť v současném ekonomickém kontextu je důležité zmínit, že to děláme bez navýšení ceny, zákazník tak za zdvojnásobení dat nezaplatí ani korunu navíc,“ říká Simona Lišková, ředitelka marketingu Vodafonu.

Vodafone informuje, že právě od května jsou k dispozici kombinované balíčky k předplacenkám. Konkrétně jsme se dočkali navýšení datových objemů. Dříve se nabízel balíček s neomezeným voláním v síti Vodafone s 500 MB za 139 Kč. Cena zůstává stejný, ale data se navyšují na 1,2 GB. U verze za 249 Kč je nově k dispozici 2,5 GB.

U variant DATA + SMS se u základního za 199 Kč navyšuje objem z 1,2 GB na 2,5 GB. Verze s 3 GB nově nabízí 6 GB za stejnou cenu, tedy 349 Kč.

Predplacene balicky grafika A4 1754x1240x

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Vadim Semjonov

9. 5. 2022, 17:08

ja mam za 300kc 250mb a tady k predplacenkam davaji 6Gb za 350….a jeste platim internet v baraku za 500kc 50Mb… Je na case zmenit operatora :) Kdyz jsem volal operatorovi, pry mne nic lepsiho nemuzou poskytnout, a to jsem u nich 19 let. Jsem az moc verny a blby zakaznik vodafonu. /byl/

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat