Google chystá přímého konkurenta Apple sluchátka, Pixel Buds Pro

Google chystá přímého konkurenta Apple sluchátka, Pixel Buds Pro
2022-05-09T13:30:03+02:00
• 9. 5. 2022

Zdroj: Phandroid

S bezdrátovými sluchátky se v posledních pěti letech roztrhl doslova pytel. Trend spustil, zcela objektivně, Apple s příchodem iPhone 7. Od té doby není přední výrobce smartphonů, který by nevyráběl vlastní bezdrátová sluchátka. Můžete si pořídit klasická špuntová nebo náhlavní sluchátka. To je moc fajn. 

Pixel Buds Pro už na Google I/O?

Jedním z těchto výrobců je i Google, který v řadě Pixel má zajímavé portfolio. Zejména jde o běžná sluchátka Pixel Buds nebo Pixel Buds řady A. Zahraniční servery informují o tom, že bychom se snad brzy mohli dočkat i vyšší třídy sluchátek v podobě Pixel Buds Pro – tj. přímý konkurent pro AirPods Pro. 

Pixel Buds Pro

Zdroj: Phandroid

S touto zprávou přišel jako první leaker Jon Prosser, který na Twitteru tvrdil, že se blíží představení Pixel Buds Pro a že budou k dispozici ve čtyřech různých barvách. Žádné zdroje se neodkazují na hardwarové specifikace. Musíme si tedy zaspekulovat sami. Pokud by skutečně mělo jít o přímého konkurenta AirPods Pro, sluchátka určitě budou poskytovat aktivní potlačení hluku (ANC). To je v dnešních modelech naprostý základ. Umím si představit přítomnost ovládání pomocí gest, tj. jedním poklepáním start/stop přehrávání a podobně. Brzy bude zahájena konference Google I/O, na které by se sluchátka mohla představit. 

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat