Twitter kupuje aplikaci Threader, vylepšuje tak uživatelský zážitek pro předplatitele

Twitter kupuje aplikaci Threader, vylepšuje tak uživatelský zážitek pro předplatitele
2021-11-19T16:30:22+02:00
• 19. 11. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

O předplatném Blue, které zavedl Twitter, jsme vás již informovali. Jedná se o prémiové funkce, jakými jsou například vlastní ikony na hlavním panelu, obsah bez reklam nebo lepší čitelnost tweetů.

Twitter Blue přináší pro předplatitele dvě nové prémiové experimentální funkce

Twitter vylepšuje koupí aplikace Threader své předplatné Blue

Předplatné Blue je aktuálně dostupné pro USA a Nový Zéland a předplatitele vyjde na 2,99 dolarů měsíčně. Společnost Twitter oznámil akvizici služby Threader, která je momentálně dostupná jako samostatná aplikace pro iOS a která dokáže přetransformovat vlákna do podoby článků. Podle vyjádření bude Threader samostatnou službou do 15. prosince. Po tomto datu se stane součástí předplatného Blue. Společnost Twitter oznámila, že bude částečně kompenzovat roční předplatné těm uživatelům, kteří si jej zakoupili v rámci stávající služby.

feature reader mode canadapngimgfullhdmedium 2160x2160x

Zdroj: Twitter

Twitter již nyní nabízí v rámci předplatného Blue službu Reader – což je podoba komfortnějšího čtení. Tato funkce v podstatě kopíruje funkcionality, které aktuálně poskytuje Threader. Thredaer na svých stránkách uvedl:

Threader je nyní součástí Twitteru! Od počátku této cesty jsme vždy věřili, že Twitter hostí jeden z nejlepšího obsahu na internetu. Dnes uzavíráme kruh. Na Twitter přinášíme prostředí Threader, díky kterému jsou vlákna uživatelsky příjemnější a bez rušivého vlivu. V rámci této akvizice ukončíme Threader k datu 15. prosince 2021. Nenecháme vás však s prázdnou. Nedávno jsme vytvořili podobný zážitek ze čtení na Twitteru , který je nyní k dispozici jako součást Twitter Blue. Prostřednictvím Twitter Blue získáte přístup k funkcím, jako je Reader, který promění dlouhá vlákna v příjemnější čtení v kombinaci s funkcí záložek, kterou si žádalo mnoho z vás, která vám umožní ukládat a organizovat vaše oblíbená vlákna. Twitter Blue je k dispozici také pro Android. Jsme tak nadšení, že proměníme Threader v nativní prostředí na Twitteru!

Aplikace Thredaer není dostupná pro Android, nicméně díky funkci Reader, která je součástí předplatného Blue, si na své přijdou i uživatelé platformy Android.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat