Spojení OnePlus a McLaren je už historií

Spojení OnePlus a McLaren je už historií
2020-06-01T06:45:12+02:00
• 1. 6. 2020

Zdroj: AndroidAuthority

V průběhu minulého týdne se na internetu objevila znepokojivá zpráva, že partnerství OnePlus McLaren se chýlí ke konci. Výrobce mobilních telefonů totiž nebyl uveden na seznamu jako parter F1 2020. K celé situaci se nyní vyjádřil britský výrobce sportovních automobilů, což potvrzuje, že dlouhodobé partnerství je již historie. 

OnePlus a McLaren ukončili spolupráci

„Naše partnerství se společností OnePlus, které nedávno dospělo k plánovanému konci, je velmi úspěšná spolupráce mezi dvěma ikonickými a inovativními značkami. Od počátku tohoto partnerství (od roku 2018) je OnePlus cenným partnerem a my mu přejeme hodně štěstí a doufáme, že se do budoucna ještě setkáme“

Poslední produkt, který jsme mohli ve spojení OnePlus-McLaren vidět, byl model Concept One. Zařízení samozřejmě bylo vybaveno logem McLaren a povrchovou úpravou společnosti Papaya Orange. McLaren pak výrobci telefonů dodal elektrochromní sklo, který lze nalézt jen ve špičkových automobilech. 

OnePlus

Zdroj: AndroidPolice

Přestože model Concept One se nikdy nedočkal oficiálního prodeje, měli jsem možnost spatřit řadu jiných modelů s přídavkem McLaren. Konkrétně šlo o OnePlus 7T McLaren Edition a 6T McLaren Edition, které se prodávaly s exkluzivním designem. Letos už se žádného takového modelu nedočkáme, neboť spolupráce mezi dvěma značkami byla ukončena. 

Konec spolupráce ale neznamená, že se v budoucnu nedočkáme jiné speciální edice. Společnost se již dříve spojila s Disney, se kterou pracovali na Star Wars a Marvel designu. 

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat