Samsung má v přípravě Galaxy M01s

Samsung má v přípravě Galaxy M01s
2020-05-28T20:00:28+02:00
• 28. 5. 2020

Zdroj: Shiftdelete.net

Necelé dva měsíce od prvních spekulací vyplouvají na povrch nové informace kolem modelu Galaxy M01s. Společnost Samsung jej bude nepochybně zařazovat do nejnižšího segmentu trhu, což zároveň zpečeťují dnes uniklé specifikace. Aby jihokorejský gigant srazil výrobní náklady k minimu, tak se mimo jiné dohodl s firmou MediaTek, která zajistí dodávku čipsetů z vlastní základní série.

Jenom do počtu

Chystaný telefon za sebou zanechal poslední zmínku, když získal důležitou certifikaci od Wi-Fi Alliance. Ke všemu kódové označení SM-M017F/DS nám potvrzuje existenci druhé varianty s podporou funkce dual-SIM. Ze samotné konektivity lze zmínit standardy b/g/n a Wi-Fi Direct. Méně potěšující zprávou je přítomnost staršího Androidu 9.0 Pie, kterou snad ještě v konečné fázi nahradí aktuálním Androidem 10 s rozhraním One UI 2.

M01s 1214x1172x M01s 1046x897x

Zdroj: Sammobile.com

Už dříve záznam ze známého benchmarku Geekbench přispěl troškou do mlýna a odhalil osmijádrový procesor Helio P22 (typ MT6762V) od MediaTeku vybavený grafickým čipem PowerVR GE8320. Dále bude osazen 3GB operační paměť RAM, které by slušel doprovod alespoň s 64GB interního úložiště. Bližší podrobnosti určitě přinesou již nejbližší týdny, kdy zařízení začne sbírat další potřebné certifikace pro zahájení oficiálního prodeje.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat