Apollo 1.8 přináší několik vylepšení

Apollo 1.8 přináší několik vylepšení
2020-05-28T19:43:54+02:00
• 29. 5. 2020

Zdroj: GuidingTech

Bývalý stážista společnosti Apple, konkrétně Christian Selig, vydal novou verzi aplikace Apollo. Jedná se o velmi oblíbeného klienta a vylepšeného klona aplikace Reddit. Právě Apollo bylo vyvinuto s ohledem na designový koncept systému iOS. 

Apollo opravuje nejen chyby

Nový instalační balíček s označením 1.8 se zaměřuje primárně na zlepšení prohlížení médií. Například třeba GIFy mohou být nyní pozastaveny, přičemž samotná videa se budou ihned přehrávat. To znamená, že uživatelé již nemusí na videa klepnout, aby je mohli přehrát.

Apollo

Zdroj: GuidingTech

Uživatelé aplikace ve verzi 1.8 nově mohou také ukládat a sdílet GIFy, zatímco proces sdílení byl zefektivněn a celkově vylepšen. Kromě toho je možné sdílet komentář nebo příspěvek jako obrázek klepnutím na „Sdílet jako obrázek“.

Nejnovější aktualizace aplikace Apollo přidává i podporu kurzoru, který se nachází v operačním systému iPadOS 13.4. Instalační balíček přináší také opravu chyb, vylepšení zobrazování komentářů a další. Aplikace je k dispozici pro iPhone a iPad zcela zdarma. Můžete ale vývojáře podpořit volitelným nákupem.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat