LG představilo véčko Folder 2

LG představilo véčko Folder 2
2020-04-14T11:30:21+02:00
• 14. 4. 2020

Zdroj: LG

Pokud jde o kategorii véčkových mobilů, na trhu najdeme několik modelů, ale spíše se jedná o raritu. Společnost Motorola se snaží tento segment redefinovat svým smartphonem Razr s ohebným displejem, případně zde máme Galaxy Z Flip (recenze) od Samsungu. Mezitím jsme se ale dočkali nového véčka v podobě LG Folder 2. Nečekejte ale mobil, který by ohromil.

Nový top model od LG se jmenuje Velvet, takto asi vypadá [aktualizováno]

LG Folder 2

Ačkoliv na trhu je několik zajímavých véčkových mobilů, tak LG Folder 2 je spíše základní běžný mobil z dávné minulosti. Spíše by se dalo říci, že je určen pro starší generaci, jelikož disponuje speciálním tlačítkem pro rychle vytočení čísla, které lze nastavit.

Folder 2 1029x966x

Zdroj: LG

LG Folder 2 má celkem dva displeje. Na vnější straně se nachází 0,9palcový monochromatický panel pro zobrazování základních informací. Vnitřní pak nabízí 2,8 palců a rozlišení 320 x 240 pixelů. K dispozici je jeden foťák s 2MPx. V rámci konektivity jsou k dispozici technologie jako Bluetooth, Wi-Fi a dokonce 4G. Bohužel společnost neuvedla, jestli je obsažen systém Android nebo nějaké jiné proprietární řešení.

Folder 2 2 1024x682x

Zdroj: LG

Mobil má k dispozici Snapdragon 210 společně s 1 GB operační paměti a pro data poslouží 8GB úložiště. O energii se stará baterie s kapacitou 1470 mAh. Když se díváme na tyto specifikace a možnosti, tak se nejedná o až tak nový mobil. V roce 2015 LG představilo také véčko, nazvané LG Wine Smart (Gentle), které se konce u nás prodávalo. Při srovnání specifikací má LG Folder 2 stejnou výbavu, jen úložiště je dvojnásobné.

Co se týče ceny, LG Folder 2 se bude prodávat v přepočtu asi za 4000 Kč. O případné dostupnosti v Česku vás budeme informovat.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat