Předobjednejte si Huawei Watch GT 2e a získáte chytrou váhu zdarma sponzorovaný článek

Předobjednejte si Huawei Watch GT 2e a získáte chytrou váhu zdarma [sponzorovaný článek]
2020-04-14T13:29:21+02:00
• 14. 4. 2020

Předobjednat si nové Huawei Watch GT 2e se vyplatí. Kromě skvělé ceny na vás totiž čeká chytrá váha Huawei, kterou dostanete k hodinkám zdarma. Společně se smartwatch si můžete také objednat nové telefony Huawei P40 a P40 Pro, které Mobil Pohotovost nabízí s několika dalšími bonusy.

Huawei Watch GT 2e přichází s nepatrně přepracovaným designem, novými řemínky a v celkem čtyřech barvách. Hodinky zaujmou pohyblivým ciferníkem, prvotřídním displejem s vysokým rozlišením a zejména pak 14denní výdrží baterie. Nabízí také 100 sportovních režimů, automatickou detekci aktivity, analýzu spánku, GPS či vodotěsnost 5 ATM.

S chytrou váhou Huawei, kterou dostanete zdarma, budou hodinky Watch GT 2e tvořit ideální pár a vy tak získáte ještě přesnější hodnoty o svém těle. Váha Huawei Smart Scale umí během jednoho měření analyzovat 9 složek těla. Nechybí jí ani automatické rozpoznání až 10 uživatelů, displej nebo synchronizace s aplikací v telefonu.

Chytré hodinky Huawei Watch GT 2e předobjednáte zde

Do prodeje zamířily také nové vlajkové lodě Huawei P40 a P40 Pro. Ty se mohou pochlubit hlavně prvotřídním fotoaparátem, který se okamžitě zařadil na samotný vrchol žebříčku současných smartphonů. U Mobil Pohotovosti k telefonu dostanete bonus 1 200 Kč a při jeho koupi máte možnost využít splátky s 0% navýšením. Telefon vám navíc ve vybraných městech doručí do 1 hodiny od objednání, a to zcela zdarma.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat