Meizu si neuhlídalo model 17 Pro

Meizu si neuhlídalo model 17 Pro
2020-02-17T09:55:45+02:00
• 17. 2. 2020
2

Teprve nedávno se široká veřejnost dočkala prvních specifikací týkající se novinky Meizu 17 a nyní přicházejí další informace, které ještě více rozšiřují předchozí spekulace. O čínské společnosti nebylo v posledních měsících tolik slyšet, proto momentálně dokončují práce kolem dvou nových přírůstků do produktové nabídky. Dnes máme k dispozici menší část výbavy zařízení s názvem Meizu 17 Pro.

O krok napřed

Uniklý snímek odhaluje informační stránku z nastavení telefonu, tak i jeho celou čelní část, která potvrzuje filozofii generálního ředitele. Podle Jerryho Wanga by telefon měl mít ze všech stran nejen symetrický displej. Fotografie zobrazuje přední panel bez jediného výřezu pro kamerku.

Selfie snímač nasadí buď do vyjíždějícího mechanismu, nebo mezi prvními jej ukryjí přímo pod displej. Součástí seznamu specifikací je údajně osmijádrový procesor Snapdragon 865 od Qualcommu s grafickým čipem Adreno 650, 512GB interní úložiště a zadní část ponese celkem tři objektivy fotoaparátu složené ze 100MPx, 20MPx a druhého 20MPx senzoru.

Příjemným překvapením by určitě bylo nasazení 12GB operační paměti RAM a rovněž nejnovějšího systému Android 10 pod taktovkou vlastní platformy Flyme OS. Nakonec v nejbližších dnech zřejmě budeme znát další střípky do skládačky.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 19. 2. 2020, 1:28

Kéž by dostal IP68, Meizu se mi dost líbí a má svůj styl a bez hnus díry.

Hakus von Tyros

17. 2. 2020, 10:35

Opět se nám rýsuje super čínský nedodělek = paskvil.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat