T-Mobile vylepšuje tarify pro studenty

T-Mobile vylepšuje tarify pro studenty
2020-01-23T15:00:26+02:00
• 23. 1. 2020

T-Mobile nedávno oznámil spuštění služby Internet v letadle, což je pilotní projekt. Nyní jsme se dočkali oznámení další noviny, která se dotýká studentů a samotných tarifů pro ně. Tentokrát jsme se dočkali změny, která bude co nevidět platit a bude dostupná i pro ty, kteří již mají nové studentské tarify.

Tarify pro studenty

Mobilní operátor v podstatě udělal kosmetickou změnu stávajících tarifů, kdy došlo k navýšení FUP limitu o 1 GB. K dispozici je tak základní verze, která nabízí za cenu 425 Kč měsíčně 7 GB FUP, 100 minut do všech sítí a 100 SMS do všech sítí. Druhý tarif tedy nabízí za 575 Kč měsíčně 17 GB FUP a stejné objemy SMS zpráv a volání.

Zájemci navíc mohou zkombinovat dané tarify například s neomezenými SMS zprávami nebo neomezeným voláním, v podstatě dle svých představ.

„Dostatečně množství dat a pocit svobody je pro naše mladé zákazníky klíčové. I proto jsme se rozhodli podmínky našich studentských tarifů znovu vylepšit,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a dodává: „Stávající zákazníci se mohou rozhodnout, zda přejdou na nové podmínky. Obdobně jako u nové generace tarifů si mladí zákazníci mohou k datům vybrat i objem volných minut a SMS přesně podle toho, co potřebují. A pokud jim tarif nevyhovuje, mohou si ho jednoduše změnit.“

Novinka bude platit od 29. ledna, kdy ji bude možné objednat. Stávající zákazníci mohou bezplatně přejít na nové tarify. Tarify jsou na dobu neurčitou, ale samotná zvýhodněná nabídka dat platí jen po dobu dvou let.

K uzavření smlouvy s výhodou pro studenty stačí předložit doklad dokazující, že uživatel ještě neoslavil sedmadvacáté narozeniny (operátor nevyžaduje ISIC kartu). U zákazníků mladších 18 let pak smlouvu může uzavřít zákonný zástupce po předložení rodného listu nebo jiného dokladu dítěte.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat