T-Mobile představuje nové tarify pro studenty

T-Mobile představuje nové tarify pro studenty
2019-11-27T15:00:40+02:00
• 27. 11. 2019
1

Operátoři zpravidla nabízejí výhodnější tarify pro určité skupiny obyvatelstva. Nyní jsme se dočkali dvou novinek v rámci nabídky mobilního operátora T-mobile. Jeden tarif je těsně na cenou 400 Kč a druhý dosahuje na částku 600 Kč. Jsou určeny zejména pro využívání internetu.

Tarify pro studenty

Levnějším novým studentským tarifem je T-Mobile Student, který přijde na 425 Kč měsíčně. Oproti původnímu je dražší o 25 Kč, ale za tuto cenu se nabízí o 4 GB více dat. Celkem tedy je v tomto balíčku 6 GB FUP, 100 minut a neomezené SMS zprávy.

„Tarify pro mladé patří dlouhodobě k nejoblíbenějším nabídkám T-Mobile a využívá je 10 % našich zákazníků,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a doplňuje: „Studenti jsou datově nároční zákazníci, což se potvrdilo v létě, kdy téměř všichni využili naší nabídky neomezených dat.“  

Druhý tarif se jmenuje T-Mobile Student DATA. Celkem přijde na 575 Kč měsíčně, což je zdražení oproti původnímu, který stál 499 Kč. Za tuto cenu se ale nabízelo 10 GB. Nový tarif má celkem 16 GB FUP, přičemž součástí je 100 minut volání a 100 SMS do všech sítí.

Je evidentní, že nové tarify jsou hlavně určeny na používání internetu, ale pokud chcete studentský neomezený tarif a bude vám stačit 10 GB v základu, tak mobilní operátor Vodafone nabízí lepší možnost. Nové tarify od T-Mobile budou k dispozici od 28. 11. 2019.

K uzavření smlouvy s výhodou pro studenty stačí předložit doklad dokazující, že uživatel ještě neoslavil sedmadvacáté narozeniny (operátor nevyžaduje ISIC kartu). U zákazníků mladších 18 let pak smlouvu může uzavřít zákonný zástupce po předložení rodného listu nebo jiného dokladu dítěte. Oba tarify splňují podmínky pro zařazení do rodinného řešení Magenta 1.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Radek Výtisk

27. 11. 2019, 17:39

Stále nechápu v čem je student jiný zákazník než běžně pracující člověk,že mají stále tyhle výhody.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat