Podcasty Google získávají nekonzistentní novinku

Podcasty Google získávají nekonzistentní novinku
2020-01-24T15:49:14+02:00
• 25. 1. 2020

Už je to více než půl roku, co Google zveřejnil nějaké nové funkce a úpravy pro svou aplikaci Podcasty Google. V mezi čase jsme se dočkali tmavého vzhledu a již nyní víme o některých novinkách, které můžeme očekávat. Bohužel ještě na ně nepřišel čas. Místo toho Google zakomponoval jinou funkci.

Podcasty Google

Google je znám svou nekonzistentností. Kupříkladu ne všechny aplikace nabízí stejné možnosti nebo grafiku. Už jen takový tmavý vzhled. Některé aplikace mají několik možností nastavení, jiné jsou striktně závislé na nastavení smartphonu jako takového. Právě Podcasty Google patří mezi takové. Nyní jsme se dočkali novinky, která je dostupná jen z jednoho místa.

Konkrétně jde o sdílení aktuální epizody, respektive můžete sdílet podcast z konkrétního času. Novinka je dostupná na kartě epizody hned vedle tlačítka pro stažení na později. Zde se nabízí nabídka s běžným sdílením celé epizody a sdílením v konkrétním čase. Po kliknutí se vygeneruje speciální odkaz, který můžete komukoliv zaslat.

Pokud budete chtít sdílet z menu na obrazovce s ovládacími tlačítky, nic takového zde nenajdete. Nabízí se jen běžné sdílení celé epizody. Je tak trochu škoda, že Google neumožňuje sdílení konkrétního času odkudkoliv. Zajímavé je, že taková funkce je k dispozici na Youtube již nějakou dobu, ale jen ve webové verzí. V aplikaci pro Youtube nic takového nenajdete. Snad aspoň zde zapracuje a nabídne stejnou novinku napříč službami a možnosti aplikací.

logo-app Google Podcasts Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat