Oppo A11 pomalu přichází

Oppo A11 pomalu přichází
2019-10-05T19:30:55+02:00
• 5. 10. 2019

Grafika: Oppo

2

Čínský mobilní operátor China Telecom se postaral o přiblížení nového zařízení, se kterým by měla v těchto chvílích finišovat společnost Oppo. Telefon dorazí na prodejní pulty pod oficiálním názvem A11 a bude mít hodně společného s již dostupným modelem A5 (2020), oproti němuž získá minimálně kvalitnější fotoaparáty. Součástí dnešního úniku jsou jak klíčové specifikace, tak i předpokládaná cenovka.

O třídu lepší standard

V přední části lze vyhlížet 6,5palcový LCD displej s HD+ rozlišením a 16megapixelovou selfie kamerku. V hardwarové části se údajně objeví osmijádrový procesor Snapdragon 665 od Qualcommu či 4GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 128GB úložiště, kterému nesmí chybět slot pro paměťové microSD karty. Článek baterie s kapacitou 4 880 mAh budou majitelé dobíjet přes přítomné USB typu C.

Vzadu najdou místo celkem čtyři senzory fotoaparátu (48 + 8 + 2 + 2 MPx), LED blesk pro přisvětlení záznamů a skener otisků prstů. Navíc jistá spojitost existuje také s modelem A11x a ve srovnání s ním připravovaná novinka má slabší hardwarovou sestavu. Výbavu uzavírá systém Android 9.0 Pie rozšířený o vlastní rozhraní ColorOS. Oficiální představení může proběhnout 15. října a prodejní cena bude zřejmě zlehka překračovat hranici 200 eur (tj. cca 5 142 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

René Fírek

6. 10. 2019, 2:37

Kdy dorazí na trh v České republice?

Přemysl Vaculík

VIP 6. 10. 2019, 8:23

Zatím není známo, kdy se objeví v EU.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat