Oppo A11x oficiálně představen, láká na 4 foťáky

Oppo A11x oficiálně představen, láká na 4 foťáky
2019-09-27T12:25:18+02:00
• 28. 9. 2019

Grafika: Oppo

Čínská společnost Oppo rozšiřuje produktovou nabídku o jeden zajímavý model, který zároveň začnou postupně uvolňovat do oficiálního prodeje pod názvem A11x. Hlavními lákadly jsou velkokapacitní baterie, spousta objektivů nebo výkonná sestava v části hardwaru. Případní zájemci si mohou přímo připravit částku okolo 250 dolarů (tj. cca 5 884 Kč) a ta alespoň plně odpovídá kompletní výbavě.

Zlatá střední cesta

Vpředu je k vidění 6,5palcový LCD displej s 16megapixelovou kamerkou na populární selfie fotografie. Hardwarovou stránku zastupuje osmijádrový procesor Snapdragon 665 od Qualcommu, grafický čip Adreno 610 po boku 8GB operační paměti RAM a 128GB interního úložiště typu UFS 2.1, které náročnější uživatelé rozšíří až o dalších 256 GB po vložení paměťové microSD karty.

Z opačné strany jsou nasazeny celkem 4 snímače fotoaparátu (48 + 8 + 2 + 2 MPx), LED blesk a snímač otisků prstů. O dlouhou výdrž se postará článek baterie s kapacitou 5 000 mAh. Mezi ostatní prvky výbavy patří funkce Game Boost 2.0, Bluetooth 5.0, Dolby Atmos u stereo reproduktorů, USB typu C, 3,5mm sluchátkový jack či rozhraní ColorOS 6.0 (Android 9.0 Pie). Prodejní pulty nabídnou dvě barevné verze (fialovou, zelenou).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat