Xiaomi připravuje model Mi CC9 Pro

Xiaomi připravuje model Mi CC9 Pro
2019-10-05T18:00:50+02:00
• 5. 10. 2019
1

Po více než 3 měsících začínají vyplouvat na povrch informace kolem nového přírůstku, který by se měl připojit k dvojici modelů Mi CC9 a Mi CC9e. Společnost Xiaomi zvládla dlouho držet pod pokličkou převážnou část důležitých specifikací, přičemž ani dnes únik neobsahuje žádné obsáhlejší množství informací. Čínský výrobce může telefon později přinést v rebrandované variantě pro evropský trh.

Ještě v říjnu

Již v samotném úvodu lze zmínit očekávaný procesor Snapdragon 730G od Qualcommu s osmi jádry pod kapotou (2,2 GHz) a grafickým čipem Adreno 618. Dále jako hlavní senzor v zadní části se má ukázat 108megapixelový senzor ISOCELL Bright HMX od Samsungu. Zařízení pravděpodobně bude sdílet spoustu specifikací s modelem Mi CC9. Ten byl na celosvětovém trhu oznámen také jako Mi 9 Lite po boku Mi A3 (Mi CC9e).

V základu by se mohla objevit nejnovější verze platformy MIUI 11, která vychází z operačního systému Android v poslední verzi 10/Q. Vzhledem k tomu, že oficiální představení zřejmě proběhne ve čtvrtek 24. října, tak nejbližší dny začnou odhalovat další podrobnosti. Nakonec určitě nelze vyloučit „Waterdrop“ výřez, čtečku otisků prstů pod displejem, alespoň 3 objektivy fotoaparátu nebo technologii rychlého nabíjení.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Roman Praslička

6. 10. 2019, 9:41

MIUI 11 nevychází z Androidu 10/Q může být i na androidu 8.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat