Oficiálně: Google Fit získává tmavý vzhled aktualizováno

Oficiálně: Google Fit získává tmavý vzhled [aktualizováno]
2019-08-02T17:55:35+02:00
• 2. 8. 2019

Zdroj: Google

Aktualizováno 2. 8.

Přibližně před měsícem se objevil tmavý režim v rámci aplikace Google Fit. Nyní Google oznámil, že startuje plné zveřejnění pro všechny uživatele, takže už nyní nebo v horizontu několika dnů byste měli na svém zařízení objevit aplikaci s temným režimem. V našem případě je nová verze již k dispozici, ale nastavení neobsahuje jakýkoli přepínač. Aplikace se tak řídí podle systémového nastavení mobilního telefonu.

Kromě toho jsme se dočkali další novinky, která se týká aplikací na sledování spánku. Nově se tak nabízí integrování s cílem zobrazení spánkových vzorců. Přímo v aplikaci uvidíte grafy. Další novinka se týká aplikace pro iOS, kde je nově možné sledovat tréninky se zobrazením mapy. To se hodí při tůrách a podobných aktivitách.

logo-app Google Fit Google Inc. Zdarma ANDROID logo-app Google Fit – Activity Tracker Google LLC Zdarma iOS

Původní článek 12. 7.

Finální verze Androidu 10 se blíží, přičemž jsme se dočkali páté beta verze Androidu Q, která měla drobné komplikace, ale již bylo vše vyřešeno. Novinek je mnoho, ale tou nejviditelnější je rozhodně tmavý režim pro celý systém. Google se také zaměřuje na tuto změnu u svých aplikací a služeb, přičemž naposled se objevila tmavá verze webového Google Keep. Nyní je na řadě další aplikace, Google Fit.

Google Fit

Aplikace Google Fit byla od svého začátku v bílém provedení, přičemž se používaly jen doplňkové barvy. Přechod na tmavý režim tak nebyl příliš komplikovaný. Tmavý vzhled je k dispozici ve verzi Google Fit 2.16.22. Jak můžete vidět níže, nejde o úplně černou barvu, ale jen šedou, ale i tak se jedná o příjemnější pohled, zejména v noci. Google si nechal záležet i na widgetu, takže se přechod dá považovat za kompletní.

 

Bohužel aplikace Google Fit nedisponuje jakýmkoliv přepínačem mezi vzhledy. Zde tedy záleží na systémovém nastavení Androidu, podle kterého se volí vzhled aplikace. Někteří ale reportují, že mají v nastavení možnost přepínání, přičemž má být k dispozici i nastavení podle režimu úspory baterie.

Google asi některé možnosti zapne až vzdáleně ze strany serverů. Již nyní byste měli mít k dispozici tento vzhled na novějších verzích systému, pokud obsahuje podporu tmavého vzhledu. Pokud ještě nemáte a ani nejnovější aplikace nepomáhá, musíte si počkat, až Google tuto funkci zapne vzdáleně.

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

Zdroje: androidpolice.com, blog.google

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat