Xioami oficiálně ukončuje výrobu Mi Note a Mi Max

Xioami oficiálně ukončuje výrobu Mi Note a Mi Max
2019-06-25T19:29:26+02:00
• 25. 6. 2019

Celá řada lidí zná produktovou řadu Xiaomi Redmi a vlajkové modely spadající do řady Xiaomi Mi. Pamatujete si na modely Mi Note a Mi Max? Tak právě těch už se nedočkáme, tedy alespoň v tomto roce. 

Xioami končí s populárními modely

Generální ředitel společnosti Xiaomi, Lei Jun, tuto zprávu oznámil prostřednictvím sociální sítě Weibo. Generální ředitel prohlásil, že v průběhu letošního roku se žádného modelu z řady Mi Note a Mi Max nedočkáme. Uvedl k tomu ale také důvod. Dle jeho slov se nyní čínská společnost bude zaměřovat hlavně na své vlajkové modely spadající do řady Mi, přičemž tlačit důraz bude i na sérii Mi Mix a Mi CC. 

Řada Mi Note byla původně hlavním tahounem celé produktové řady, přičemž celkově jsme se dočkali tří modelů – Mi Note, Mi Note Pro a Mi Note 2. Tyto modely byly naprosto špičkové, neboť nabízely skvělý poměr cena/výkon. Bohužel vše se změnilo v roce 2017, kdy společnost představila model Mi Note 3. Ten byl vybaven slabším procesorem Snapdragon 660.

Mezitím začalo Xiaomi tlačit důraz na produktovou řadu Mi Max, která nabyla na neskutečné popularitě. Modely Mi Max a Mi Max 2 nabízely velký 6,44palcový displeje. V průběhu loňského roku dokonce společnost představila ještě větší model Mi Max 3 s 6,9palcovým displejem. 

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat