UV lampa od Xiaomi za výhodnou cenu na Cafago.com Sponzorovaný článek

UV lampa od Xiaomi za výhodnou cenu na Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2019-06-25T18:01:12+02:00
• 25. 6. 2019

Při těchto letních vedrech je největším večerním postrachem všech otevřených oken roj komárů ženoucí se za světlem z místnosti. Samozřejmě tento problém lze řešit například síťkou nebo chemickými pastmi na komáry, ovšem Xiaomi přišlo s něčím ještě lepším. Díky této UV lampě na ekologické a tiché zabíjení komárů budete spát s klidem. A díky našemu partnerovi Cafago.com si nyní tento doplněk můžete pořídit velmi levně!

Xiaomi UV lampa, aneb tichý likvidátor komárů

Tradiční řešení otravných komárů spočívají většinou v buďto svítících elektrických UV lampách či chemických pastech, které komáry likvidují. Krom hluku či nepříjemného zápachu je to celkově velmi neekologické řešení. Proto Xiaomi přichází se svou elegantní verzí UV lampy s označením VH-328, která sice decentně, ale přesto velmi účinně láká komáry k sobě.

Ovšem nějak se těch komárů musí také zbavit. Proto také lampa disponuje větrákem, který vytvoří větrný vír uprostřed lampy, kterým komáry vtáhne dovnitř. Komár většinou nepřežije už jen tento pád, a pokud ano, síťová krabička na sběr je uvězní uvnitř. Ta lze velmi jednoduše vyndat a vyčistit, pro maximální pohodlí.

A to nejlepší? Lampu můžete zapojit jak do zdi, tak i například do notebooku, jelikož disponuje USB kabelem pro napájení. Lampa je také poměrně malá, takže nebudete mít problém s přenášením, můžete si ji tedy vzít i na cesty.

No a za jakou cenu si lze tento šikovný doplněk od společnosti Xiaomi pořídit? Díky našemu partnerovi Cafago.com si tuto tichou a ekologickou UV lampu můžete pořídit za pouhých 343 korun! Zásoby jsou ovšem omezené, proto neváhejte, a navštivte stránky obchodu Cafago.com!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat