Chystá se Sony Xperia s trojicí fotoaparátů

Chystá se Sony Xperia s trojicí fotoaparátů
2019-06-26T06:44:20+02:00
• 26. 6. 2019

Právě nyní se můžete podívat na velice záhadný mobilní telefon s logem Sony. Hlavní zajímavostí tohoto záhadného kousku je zadní trojice fotoaparátů. Kromě toho se zdá, že telefon disponuje skleněnou zadní stranou, přičemž krásu pak doplňuje elegantní fialová barva.

Sony Xperia a záhadný kousek

V současné době je k dispozici pouze jeden model společnosti Sony, který disponuje trojicí zadních fotoaparátů. Tímto modelem je kousek pod názvem Xperia 1. Hlavní rozdíl mezi Xperia 1 a záhadným modelem je, že v případě prvního telefonu je trojice fotoaparátů umístěna uprostřed, zatímco na přiloženém snímku se nachází v levém horním rohu. 

Aktuálně nemáme žádné informace o tom, o jaké zařízení se na přiloženém obrázku jedná. Podle některých zdrojů by se mohlo jednat o Sony Xperia 1v nebo 1s, které by mělo být představeno v Tokiu 9. července letošního roku. Samozřejmě nemáme informace ani o vnitřním hardwaru.

Dle zahraničních zdrojů by model Xperia 1v či 1s mohl nabídnout LCD displej. Srdcem celého telefonu by se pak mohl stát procesor Snapdragon 855, přičemž hlavní chloubou by měla být již zmíněna trojice zadních fotoaparátů. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat