Xiaomi CC je zbrusu nová série telefonů se zaměřením na mládež

Xiaomi CC je zbrusu nová série telefonů se zaměřením na mládež
2019-06-24T13:37:01+02:00
• 24. 6. 2019

Čínská společnost Xiaomi nedávno představila zbrusu novou sérii pod názvem CC. Hlavním cílem smartphonů spadajících do série CC bude mládež. Zajímavostí je, že kvůli tomuto cíli byl vybrán také nejmladší produktový tým společnosti Xiaomi. Všichni účastníci tohoto týmu jsou z 90. let minulého století. 

Xiaomi CC bude cílit na mladistvé

Tým má více než polovinu lidí z oblasti umění a výtvarného umění, kteří navrhují své oblíbené produkty. Společnost tak věří, že právě tito zaměstnanci dokáží vytvořit takový telefon, který bude perfektně cílit na teenagery. 

Mobilní telefony tak budou barevné, ale také velmi kreativní. Nabídnou i nejpopulárnější trendy, které se v průběhu letošního roku objevily, přičemž vše budou doplňovat nejnovější technologie. Bez ohledu na zadní nebo přední fotoaparát bude hardware Xiaomi CC nejlepším řešením a novým estetickým konceptem „Xiaomi X Meitu AI Aesthetics Lab“. V jednoduchosti – kombinovat bude pokročilý hardware a fotoaparát. 

V průběhu týdne byl v Číně certifikován nový smartphone s logem Xiaomi a modelovým označením M1904F3BC. Dle dostupných informací by se mohlo jednat o vůbec první kousek z řady CC, přesněji o model Mi CC9e. 

Tento kousek by měl být vybaven 6,39palcovým AMOLED displejem s rozlišením FHD. Konstrukční rozměry pak budou údajně činit 156,8 × 74,5 × 8,67mm. Součástí telefonu bude poměrně velká baterie s kapacitou 4000 mAh s podporou rychlého nabíjení (18 W). Některé zdroje dokonce uvádí přítomnost 32megapixelového předního a 48megapixelového zadního fotoaparátu – spolu s ultra širokým senzorem a pravděpodobně i teleobjektivem. Telefon kromě toho bude disponovat čtečkou otisků prstů.

Zdroje: fonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat