Druhá beta iOS 12.4 je k dispozici ke stažení

Druhá beta iOS 12.4 je k dispozici ke stažení
2019-05-21T10:55:07+02:00
• 21. 5. 2019

Je tomu teprve týden, kdy společnost s logem nakousnutého jablka zveřejnila finální verze svých nových operačních systémů. Dočkali jsme se tedy nejen iOS 12.3, ale také macOS 10.14.5, watchOS 5.2.1 a tvOS 12.3. 

iOS 12.4 a další systémy v přípravě

Registrovaní vývojáři se ale nyní dočkali další aktualizace v podobě iOS 12.4, macOS 10.14.6, watchOS 5.3 a tvOS 12.4. Samozřejmě není zatím vůbec jasné, co nového tyto druhé beta verze přináší. S největší pravděpodobností by se ale mělo jednat o přípravu pro Apple Card, což je služba, která bude brzy dostupná v USA. 

Mělo by se však jednat o vůbec poslední finální verze, na kterých Apple pracuje. V červnu letošního roku totiž představí své zbrusu nové operační systémy, včetně iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 a tvOS 13.

iOS 12.3 hlásí oficiální příchod aplikace Apple TV

iOS 12.3 obsahuje podporu televizorů standardu AirPlay 2 a přepracovanou aplikaci Apple TV. Kromě toho tato nový aktualizace přináší opravy chyb a další různá vylepšení. Tak například AirPlay 2 nyní podporuje sdílení videí, fotek, hudby a dalšího obsahu z iPhonu a iPadu přímo do chytrého televizoru s podporou AirPlay 2. 

Apple také zapracoval na funkci pro přehrání jedním klepnutím, která automaticky přehrává zvolený televizní pořad nebo film na naposledy použitém zařízení v závislosti na času a místě. Kromě toho, návrhy Siri pro sledování filmů a televizních pořadů obsahují volbu AirPlay. 

K zlepšení ale došlo i na poli bezpečnosti, neboť zpracování inteligentních návrhů probíhá přímo v zařízení, tudíž vaše osobní údaje zůstávají soukromé. Jak bylo již v úvodu článku avizováno, iOS 12.3 přináší novou aplikaci Apple TV. Ta byla zcela přepracována s důrazem na sbírky, které sestavují odborní redaktoři. Předplatné stanic Apple TV pak lze sdílet až se šesti členy rodiny bez jakýchkoli nových aplikací, účtů či hesel.

Tato aktualizace zahrnuje také opravy chyb a různá vylepšení, konkrétně:

  • Zkracuje interval aktualizace návrhů hudby na kartě Pro vás v Apple Music – tyto tematické návrhy vybírané podle vašich oblíbených žánrů, umělců a nálad se nyní aktualizují několikrát denně.
  • Opravuje chybu, která mohla bránit ovladači Apple TV Remote v pozastavení či ovládání videa nebo nastavení hlasitosti na podporovaných přijímačích.
  • Řeší problém, který mohl způsobovat přerušení Wi‑Fi hovorů.
  • Odstraňuje možné potíže se zobrazováním informací o skladbě z připojeného iPhonu na displeji v autě.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat